Booost je website

door | 29 okt 2023

Booost je website

Booost je website

Video, dé trend voor je website

De herfstvakantie is voorbij. Tijd om na te denken over je website: Wat zijn je thema’s en hoe aantrekkelijk is je website? En meer specifiek: Moet er een filmpje op je website? Ja. Lees hieronder waarom.

Maar eerst naar de website van Bart Nieuwold. Die is al een tijdje klaar. Als videograaf maakt hij korte filmpjes over mens en maatschappij. Filmpjes met de thema’s creativiteit, duurzaamheid en gezelligheid. Recent maakte hij 3 filmpjes over het 25-jarig bestaan van Tynaarlo.

Wat hij maakt, komt rechtstreeks bij je binnen, zijn filmpjes zijn krachtig en kernachtig. Bijzonder geschikt voor jouw bedrijfsfilm. Hij maakt aantrekkelijke video’s van 30 seconden tot aan 30 minuten.

Je vraagt je af: Waarom een video? Nou, gemiddeld kijken mensen op een dag 3 uur naar video’s. Krijg dat maar eens voor elkaar met tekst! (Overigens is de kracht van goede content ook niet te onderschatten😉)

Vanwege het kijkgedrag en -gemak is video hét medium van nu om klanten naar je website te trekken. Het artikel van Frankwatching – zie hieronder – onderstreept dat nog maar eens.

En wat zijn de voordelen van de video’s van Bart: hij biedt kwaliteit, hij weet kort en krachtig jouw bedrijf neer te zetten en er is emotie. Een mooie bijkomstigheid: zijn filmpjes zijn betaalbaar voor de zzp’er/coach/therapeut.

Kijk op zijn portfolio om de sfeer te proeven van wat hij maakt.

Lees het hele artikel over videotrends in 2024 op Frankwatching

Blijf bij en volg de trend voor 2024: boost je website met een filmpje!

Rest de vraag: Wat ga ik zelf doen met SEO? En waarom een filmpje op mijn website? Hierover kan ik maar een ding zeggen:

Ik ga doorbikkelen met SEO en er komt een filmpje. Zeker weten!

Wil jij meer met SEO doen, laat ons weten.

Kijk Grafisch Werk op instagram

Boost je website met video. 

Filmpjes op je website zijn door het gebruik van je mobieltje tegenwoordig haalbaar en betaalbaar. 

De kwaliteit is goed. Een mooi idee voor zzp'ers/coaches/therapeuten.

Je leest erover op mijn website.

https://jei-communicatie.nl/booost-je-website-met-video/
Voor Bart Nieuwold heb ik een website gemaakt, waarop hij al zijn filmpjes kan laten zien. 

Korte filmpjes van 30 seconden en iets langere filmpjes. Ze weten je te raken en komen direct bij je binnen. 

Tegenwoordig zijn filmpjes heel goed te maken met mobiel en dus haalbaar en betaalbaar voor zzp'ers, coaches en therapeuten.

Lees daarover op mijn blog. https://jei-communicatie.nl/booost-je-website-met-video/
Wil je jouw geboortegetal ontdekken en weten wat dit voor jou betekent? Binnenkort kun je de website van Esther Doesburg bekijken en meer informatie lezen over geboortegetallen.

#EstherDoesburg #jei-communicatie #Logo #huisstijl #vormgeving webdesignerGroningen #jeicommunicatie.nl
In Esther’s praktijk, krijg je inzicht in je geboortegetal - en meestergetallen-. Dat houdt meer in dan je op het eerste gezicht denkt.

#Logo #huisstijl #vormgeving webdesignerGroningen #jei-communicatie.nl
Voor Esther Doesburg heb ik een logo ontwikkeld. Esther houdt van alle kleuren, maar heeft een voorkeur voor de kleur blauw. Ook wil ze een strakke en moderne uitstraling. Hieronder mijn toelichting op het ontwerp.

In de E van Esther, heb ik haar eigen geboortegetal geïntegreerd: 4-1-1967. Voor de letters heb ik gekozen voor het font Poppins, een Google font, een font zonder schreef. 

#Logo #huisstijl #vormgeving webdesignerGroningen #jei-communicatie.nl
En ja, less is more.

Wil je dat ik ook voor jou zo'n mooi grafisch beeld maak? Laat me weten. Ik doe dit naast websites maken, het allerliefst: Kijk op mijn blog: https://jei-communicatie.nl/blog/ voor meer beelden en tekst
Loading...