Training voor Facebook bedrijf

we just want to have fun!

Fun met Facebook bedrijf

Training voor ZZP’ers die meer willen weten over een Facebook bedrijvenpagina. Onderwerpen: ‘Waarom Facebook?’,  ‘Waarom Facebook bedrijvenpagina?’,  ‘Bericht maken’, ‘Plannen van berichten’, ‘Statistieken’.

Facebook bedrijvenpagina voor ZZP’ers, bedrijven en overheid

Facebook is allang niet meer alleen voor jongeren en studenten. Vooral Facebook bedrijvenpagina is steeds meer het medium voor ZZP’ers, bedrijven en de overheid. Zij gebruiken de facebook bedrijvenpagina om foto’s, informatie en links te delen over hun producten/diensten. In deze cursus laat ik je zien wat je met berichten op je Facebook bedrijvenpagina kunt doen. We gaan ook veel praktisch oefenen met het maken van berichten, het plaatsen en het plannen.

Voor wie is Facebook bedrijvenpagina

De training Facebook bedrijvenpagina is bedoeld voor ZZP’ers die al een bedrijvenpagina hebben maar niet weten hoe ze ermee moeten werken. Ook kun je meedoen als je nog geen bedrijvenpagina hebt en nieuwsgierig bent wat Facebook bedrijvenpagina voor jouw bedrijf kan doen. Wel moet je voordat de cursus begint, een persoonlijk profiel aanmaken op Facebook.

Berichten maken

We gaan ook veel praktisch oefenen: Je gaat een bericht maken voor je bedrijf, je gaat een paar berichten plannen en we gaan statistieken bekijken. Ik laat je zien hoe je mensen naar jouw website trekt. Welke berichten kun je wel plaatsen, welke berichten niet. Verder krijg je informatie over o.a.: gratis stockphotos en tips en trucs om je product/dienst onder de aandacht van je klant te brengen.

N.B.

Heb je nog geen persoonlijk profiel/bedrijvenpagina, dan zend ik je van tevoren een tutorial.

INHOUD

1.       Waarom Facebook?
2.       Waarom Facebook bedrijvenpagina?
3.       Bericht maken
4.       Berichten plannen
5.       Statistieken

Wil je een eigen website hebben en wil je weten wat er bij het bouwen van een website komt kijken, kijk dan op:

Plaats:

Dragonstraat 19
9731 JL Groningen

Tijd:

9.30 – 12.00 uur

op afspraak

Kosten:

€ 230,- Fun met facebook bedrijf

tarieven bedrijven op aanvraag
alle tarieven exclusief btw

Loading...