logo en visitekaart nodig?
altijd een originele verrassing!

Ontwerpen van logo en visitekaart

De ontwerpen van logo en visitekaart zijn bij jei altijd origineel en authentiek. Het is ook belangrijk, want je logo staat voor de identiteit van jouw bedrijf. Je ziet het terug op allerlei reclame-uitingen, zoals briefpapier, visitekaart, auto-belettering en website. Je logo zorgt voor een uniforme huisstijl (zie hieronder meer). Maar eerst…

Hoe werkt jei?

In de aanloop naar het ontwerp, spreken we samen over je bedrijf, over wat je doet en wat je voorkeuren zijn. Wat je wel en niet wilt. Wat is je doel? Wie is je doelgroep? Wat wil je uitstralen? Welke kleuren? Letters? Het zijn uitdagende en soms lastige vragen waar we samen voor staan. Het proces van totstandkoming van een logo zorgt vaak voor een stuk verdieping in je bedrijf. Veel van mijn klanten ervaren dit als zinvol. Voor mijzelf is het belangrijk dat ik goed aansluit en luister naar  de klant. Daarbij hebben we het over vormgeving en concepten/uniformiteit. Een logo/visitekaart ontwerpen zie ik als een gezamenlijk proces van het neerzetten van een merk.

I take care!

Het is fijn dat je na elk klantcontact of netwerkgesprek een originele visitekaart kunt achterlaten die er kwalitatief goed uitziet. Bij het maken van een visitekaart maakt jei een ontwerp dat past in de lijn van het logo, de letters en de kleuren. Daarbij is alles all-in. De keuze voor het soort papier, de formaten, het overzetten van de bestanden en het contact met de drukker: alles is het pakkie-an van jei. Dat heet drukwerkbegeleiding: Het scheelt je tijd en geld als jei het doet.

Copyrights en uniforme huisstijl

Als je een logo of visitekaart hebt laten ontwerpen bij jei, zijn alle bestanden/copyrights van jou. Op verzoek stuur ik je de originele bestanden in Photoshop, Illustrator of Indesign (let op: niet alle ontwerpers geven de originele bestanden zomaar af).

ontwerpen van logo en visitekaartHet voordeel van een eigen logo is dat – als je ook een website laat ontwerpen door jei – delen van het logo weer terugkomen in het ontwerp van de website. Dat draagt bij aan een uniforme huisstijl. lees op wikipedia over huisstijl

Tarieven

Als klant wil je weten waar je aan toe bent.
De kosten voor een authentiek, origineel ontwerp zijn vanaf €175,- excl. btw. Meer info  over tarieven