HILTJE VAN GIJSSEL – over mij

Ik heb een passie voor beeld en tekst.
Vanuit mijn passie heb ik jei-communicatie opgericht,
Bureau voor Digitale Communicatie.

Wat kan ik vanuit mijn bureau voor je doen?

  • Ik ontwerp je logo,
  • je visitekaart en flyer,
  • Ik geef vorm aan je website,
  • je tekst & je nieuwsbrief,
  • ik geef trainingen – 1 op 1  – of in een groepje van maximaal 3,
  • Ik zorg voor hosting & onderhoud.

Luisteren en aansluiten bij jouw idee

Hoe ik werk? Ik probeer zo goed mogelijk te luisteren en aan te sluiten bij jouw idee. Dat vertaal ik naar beeld en tekst. Voorbeelden hiervan zijn: een website, een logo of een huisstijl. Jij als klant geeft je wensen en ideeën aan. Je vertelt uitgebreid over je bedrijf. Wat zijn je doelen? Op welke doelgroepen richt jij je? Ik kijk en luister kritisch en geef advies over alles wat ik weet van websites, social media en tekst. Dit proces van samen een website of huisstijl maken, is spannend en tegelijk ook leuk! Mijn streven is dat als het project klaar is, jij en ik allebei tevreden zijn.

Je kunt bij mij terecht voor een op maat gemaakte website, een huisstijl, een 1 op 1 training, zelf een website maken – ook 1 op 1 – of een training in een groep van 3 deelnemers. In een 1 op 1 training leer je het meest en is ook het meest intensief.  Tot slot nog iets persoonlijks.

Slechthorend – en meer

Ik ben slechthorend en dat is een van de redenen dat ik een eigen bedrijf heb. In een groep is het voor mij lastig communiceren. 1 op 1 gaat dank zij mijn apparaten heel goed en merk je (nauwelijks) iets van mijn slechthorendheid. Toch ben ik zonder apparaten zo goed als doof. Mijn apparaten zorgen ervoor dat ik kan horen in een straal van een halve meter.

Als ik een bijeenkomst heb met meer mensen, helpt mijn schrijftolk om de woorden zichtbaar te maken. Ik heb een speciale telefoon waar ik goed mee kan bellen. Ik vraag mensen meestal of ze rustig willen spreken.

Verder ben ik een creatieveling met beeld en tekst. Ik hou van mooie dingen en raak in de flow bij het zien van een mooie foto, folder of video. Ik ben dol op illustraties, oud en nieuw bewerkte glazen en wandelen.

Je kunt ook bij mij zelf je website maken, zie  info over training WordPress

Loading...