Jei maakt me blij!

door | 17 jun 2024

Jei maakt me blij!

Jei maakt me blij!

Met een creatief tegeltje

Ben jij ook zo dol op tegeltjes met one-liners? Nou ik wel. En een aantal klanten ook. Zo ook Aldrik en Alice, de eigenaren van huisje-in-zweden.nl. Zij gaven me de opdracht om een tegeltje te maken dat je ook digitaal kunt versturen.

Verder wilden ze zélf de tegeltjes kunnen maken en bewerken. En dat is gelukt met een niet al te ingewikkeld fotobewerkingsprogramma. Wel een mooi idee om zó bij de klant in beeld te blijven.👍

Omdat voor veel ZZP’ers photoshop best prijzig is – ging ik op zoek naar gratis fotobewerkingssoftware. En ik kwam uit bij pixlr. Dit werkt net als photoshop met lagen. Net allemaal een beetje anders en met goede resultaten.

Vervolgens heb ik voor mijn klant een sjabloon gemaakt in pixlr in de kleuren en het lettertype van hun website. Nu hoeven ze elke keer als ze een nieuw tegeltje willen maken, alleen maar de tekst in te typen, de achtergrond te kiezen, op te slaan en voilà: er is in een mum van tijd weer een nieuw tegeltje klaar. Effectief én creatief!

Het is dus weer gelukt: een geheel eigen jeitje on-line, dit keer in de vorm van een tegeltje. Ik heb zelf ook een aantal voorbeelden gemaakt. Zie hierna en beoordeel het resultaat. En natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op huisje-in-zweden.nl.

En wil jij meer weten wat je allemaal met pixlr kunt of wil jij ook een digitaal tegeltje laten maken voor je klanten, laat het me weten. Ik denk graag met je mee.

Kijk ook op huisje in Zweden om te kijken wat Zweden met je doet.

jei-maakt me blij-2
jei maakt me blij -een-blij-ei--oranje-groen
jei maakt me blij - eitje uitgebroed
Loading...