Krijg meer conversie/omzet door digitalisering

door | 5 sep 2022

Krijg meer conversie/omzet door digitalisering

En ontvang maximaal € 2500,- subsidie bij het digitaliseren van je bedrijf.

De vakantie is voorbij, een mooi moment om met de website of webshop van jouw onderneming aan de gang te gaan.

Nú kun je je website of webwinkel op een voordelige manier verbeteren en meer omzet genereren. Bij een investering van € 5000,- kun je maximaal 50% subsidie krijgen. MKB, Inretail, RVO en KvK maken dit mogelijk voor ondernemers met 2 mensen of meer in dienst.

Het enige wat je hoeft te doen, is de digitaliseringsscan te maken. Je krijgt zo inzicht in de onderdelen van je bedrijf die je kunt verbeteren. Verder vraag je een offerte op bij leveranciers die op de website staan vermeld. Je kunt ook je eigen leverancier kiezen die voor jou een stuk digitalisering gaat doen. Door een betere website/webshop verbetert de conversie en/of omzet voor je bedrijf.

100% subsidie

Informatie en uitgebreide uitleg vind je bij de digitale zaak. En voor offertes kun je hier ook terecht. Bij goedkeuring van de offerte, krijg je onmiddellijk 100% subsidie, je hoeft dus niets zelf voor te schieten.

Mocht je ondersteuning kunnen gebruiken bij de digitale scan of meer informatie wensen, dan kun je vrijblijvend een beroep op ons doen, vraag meer info bij contact.

Wees er trouwens snel bij, want op=op. Je kunt nog subsidie aanvragen tot 30 november bij de digitale zaak.nl.

jei-communicatie-mijn-digitale-zaak-subsidie


Wil je gratis TIPS over websites?
Ontvang de CHECKLIST 😎
gratis e-book

Loading...