Offerte voor een website

Wil je een offerte voor een website? Vanaf € 589,- heb je als professional al een complete website met seo. Dat is inclusief 3 pagina’s met een eigen grafisch ontwerp en een contactpagina. De website wordt afgeleverd met tekst en foto’s. De foto’s zijn zonder copyrights en high standard (dus geen gedoe met eigendomsrechten en wél met een hoge resolutie). Na 2 dagen kan je website er staan, dit hangt wel af van de opties die je wenst en de grootte van de website.

Veel opties

Bij opties kun je denken aan een BLOG met verschillende categorieën, een uitgebreid inschrijfformulier, foto sliders, een evenementenpagina, een agenda, etc. En mogelijk wil je een nieuwsbrief (Mailchimp) en dat mensen zich via de website inschrijven of dat je een aantal pagina’s direct seo-geoptimaliseerd wilt hebben. In de offerte van je website krijg je de prijzen gespecificeerd, zodat je een goede keus kunt maken.

Wil je meer informatie? Wil je specifiek weten wat jij nodig hebt voor je bedrijf? We kunnen altijd een vrijblijvend aanbod doen. Kom langs of bel voor meer informatie. Dat verplicht je tot niets.  Bij jei is er altijd versgemalen koffie of verse thee.

Ja, ik kom graag langs voor een vrijblijvende offerte

jei-communicatie

jei voor je website, je logo & je tekst
Hiltje van Gijssel, Dragonstraat 19, 9731 JL Groningen, T: 050-5423892, KvK: 60424273, BTW: NL853904844B01

N.B. Er komt veel kijken bij het laten maken van een website wat van invloed is op de offerte. Kijk daarvoor ook op website laten maken Groningen.