Even iets persoonlijks… slechthorendheid en eigen bedrijf

door | 10 feb 2019

En nu even iets persoonlijks… Sh…

SH staat voor: Slechthorend

Ik ben slechthorend en dat is een van de redenen dat ik een eigen bedrijf heb. Slechthorendheid en eigen bedrijf kunnen wél samen gaan! In een groep is het echter voor mij wel lastig communiceren. 1 op 1 gaat dank zij mijn apparaten heel goed en merk je (nauwelijks) iets van mijn slechthorendheid. Toch ben ik zonder apparaten zo goed als doof. Mijn apparaten zorgen ervoor dat ik kan horen in een straal van een halve meter. Dus als mijn batterij ermee stopt….

Als ik een bijeenkomst heb met meer mensen, helpt mijn schrijftolk om de woorden zichtbaar te maken. Ik heb een speciale telefoon waar ik goed mee kan bellen. Ik vraag mensen meestal of ze rustig willen spreken.

Verder ben ik een creatieveling met beeld en tekst. Ik geniet van mooie dingen en raak in de flow bij het zien van een mooie foto, folder of video. Ik ben dol op illustraties, oude glazen en wandelen.

Lees ook het interview over mij met Hoor Friesland.

Nog meer over mij lezen: https://jei-communicatie.nl/jei/

Je kunt ook bij mij zelf je website maken 1 op 1 (vanaf 179,-)


Wil je gratis TIPS over websites?
Ontvang de CHECKLIST 😎
gratis e-book

Loading...