snuffelen aan wordpress?

gewoon doen!

Voor elke startende ZZP’er!

Snuffelen aan WordPress  is een training voor startende ondernemers/ZZP’ers die meer willen weten over de achtergrond van WordPress, de basis van veel websites. In de training ga je zelf oefenen  met je eigen (test)website. Daar kan niks fout mee gaan . Hieronder de inhoud van de training, maar eerst een kort overzicht.

WordPress: werkt als een tekstverwerker

Wat WordPress zo populair maakt, is dat je niet hoeft niet te kunnen programmeren. WordPress lijkt wat op een tekstverwerker. En WordPress is nog gratis ook. Als je een beetje kunt tekstverwerken, zal WordPress je ook gemakkelijk af gaan. Een paar keer oefenen met een pagina, maakt dat snel duidelijk.

Veiligheid oftewel HTTPS:

Verder in de training aandacht voor de veiligheid van je website. Waar is HTTPS eigenlijk voor nodig? Ik laat zien waar je op moet letten bij een veilige website  En natuurlijk is er ook aandacht voor de AVG – de algemene verorderning Gegevensbescherming. Die geldt voor elke ondernemer, klein of groot.

Onderhoud en backups

WordPress is Open Source. Dat betekent dat je aan onderhoud moet doen. Je krijgt informatie over: ‘Waarom onderhoud’, ‘Wat zijn updates’ en ‘Waarom moet je backuppen’?

Praktisch aan het werk

In de training is er voldoende tijd om zelf te oefenen met en te snuffelen aan het programma.  We gaan een pagina bewerken en alle opties bekijken.

Thema’s

Tot slot kijken we ook nog bij thema’s. Wat doen thema’s en welk thema past het beste bij jouw bedrijf?

INHOUD TRAINING

1.       Waarom WordPress?
2.       Veiligheid en HTTPS/AVG
3.       Waarom onderhoud en backups?
4.       Praktisch: snuffelen aan WordPress
5.       Wat is een thema?
6.       Wat is belangrijk bij een thema?

De training Snuffelen aan WordPress is een informatieve training voor startende ondernemers of hobbyisten die binnenkort zelf een website willen (laten) maken.

Wil je weten waar je nog meer aan moet denken bij het bouwen van een website, kijk dan op:

Plaats:

Dragonstraat 19
9731 JL Groningen

Tijd:

van: 19.30 – 20.30

op afspraak

Kosten:

€ 95,– Snuffelen aan WordPress

tarieven bedrijven op aanvraag
alle tarieven exclusief btw

Loading...