Je website laten maken in Groningen 
mét vindbaarheid (SEO)!

jei-communicatie-website-laten-maken-groningen-1

Jei-communicatie in Groningen helpt ZZP’ers en kleine ondernemers met professionele WordPress-websites.

Hoe we dat doen? Al onze websites zijn vriendelijk voor de bezoeker, ingericht voor vindbaarheid (SEO) en geschikt voor mobiel. En dat is nog niet alles.

Een website is méer: het is de etalage van je bedrijf. Die moet uitstralen wie jij bent – er goed uitzien – technisch voor elkaar zijn en óok goed blijven functioneren.

Samengevat doen wij alles voor: authenticiteit, techniek en training. Hieronder lees je er meer over, nu eerst over gebruiksvriendelijkheid, SEO en mobiel.

jei-communicatie-website-laten-maken-groningen-1

Vriendelijk voor de gebruiker

Je website moet gebruiksvriendelijk zijn. Dat geldt voor het design, de navigatie en het cms. Dat maken we in WordPress, wereldwijd het meest gebruikte cms.

Dit cms kun je zien als een tekstverwerker. In deze tekstverwerker pas je tekst aan, voeg je een foto of een filmpje toe of maak je een link.

Hiervoor bieden we diverse trainingen. In een dagdeel leer je, hoe je bijvoorbeeld zelf je website aanpast of hoe je je website vindbaar maakt.

SEO

Vindbaarheid website

Bij het ontwikkelen van je zakelijke website, draait het vooral om vindbaarheid, dit is vaak de eerste vraag van klanten. Wat doen we daaraan? Ten eerste melden we elke website standaard aan bij Google en daarna bij Cloudflare. Maar we doen meer. Zo kunnen we elke pagina van je website voor SEO optimaliseren, zodat je doelgroep je website nóg beter vindt. Als bedrijf zijn we SEO-gecertificeerd, bij ons kun je ook leren hoe je je website optimaliseert.

Vindbaar betekent ook dat je website snel moet zijn. Hoe doe je dat? Door onze klanten tips te geven over onder andere het updaten van WordPress en de plugins, de grootte van de afbeeldingen en het verwijderen van spam. Onderhoud kun je trouwens ook aan ons uitbesteden. Door  onderhoud blijft je website up-to-date én snel én beter vindbaar.

jei-communicatie-website-laten-maken-groningen-2a

Mobiel

Responsive Design

We houden rekening met de mobielvriendelijkheid, dat wil zeggen dat  je website niet alleen op je pc of op je laptop er goed uitziet, maar ook op je mobiel en tablet. Hiervoor gebruiken we css (cascading stylesheets). Die zorgen voor een uniforme uitstraling op al je media.

Daar komt bij dat Google veel waarde hecht aan je website op mobiel: het is een belangrijke factor in de ranking!

Nu eerst meer over authentieke uitstraling, veiligheid en snelheid.

jei-communicatie-website-laten-maken-groningen-2

Authentieke uitstraling

Elke website van jei heeft een eigen uitstraling en is maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat je website precies aansluit bij jouw idee, doelen en doelgroepen.

Van tevoren bespreken we dit uitgebreid en komen jouw ideeën over kleuren en foto’s aan de orde. Bij foto’s houden we rekening met het copyright. Vaak is één goede foto al voldoende.

Copyright voor foto’s

De foto’s op je website zijn eigen foto’s of stockfoto’s. Je hoeft je geen zorgen te maken over het copyright. Voor stockfoto’s zijn de rechten namelijk al betaald. Samen met jou zoeken we foto’s die precies aansluiten bij de uitstraling van jou en je bedrijf. 3 stockfoto’s zijn altijd inclusief.

Lees meer over copyright

Logo-ontwikkeling

Bij webdesign hoort een eigen identiteit. Hiervoor ontwerpen we een logo. Een logo geeft unieke betekenis en bepaalt de uitstraling naar je klanten. Elementen van het logo zie je weer terug op de website.

Tot slot: veiligheid, snelheid en trainingen.

Veilige/snelle website

Als je bij ons een website laat maken, dan zorgen wij ervoor dat je website technisch van hoog niveau is. Hiervoor krijgt elke website gratis het premium thema van Divi (kosten $89,-).

Dit premium thema zorgt voor meer veiligheid tegen hackers, heeft schone code en bevat veel extra opties, zoals blogberichten, social media en nieuwsbrieven.

Zelf volgen wij regelmatig de nieuwste inzichten in WordPress. Daarbij kun je denken aan een nóg betere vindbaarheid, meer snelheid van je website, het tegengaan van spam, cookies en veiligheid met https.

Veilige/snelle hosting

Wij zijn reseller voor business-hosting bij IXL, een betrouwbare Nederlandse webhoster (klanttevredenheid 9.9).

Via jei hebben onze klanten een stabiele en snelle vorm van shared hosting met SLA-garantie,

De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Dit houdt in:

• zorgeloze verhuisservice
• anti-DDoS & hackpreventie
• 24/7 Emergency support
• responsetijd SLA 3 uur

Training WordPress

Als de website al een tijdje online is, dan ontstaat vaak de wens voor aanpassingen: pagina’s toevoegen, andere foto’s, een video. Het is prettig als je dat zelf kunt. Hiervoor kun je een WordPress training volgen.

Verder geven we social mediatrainingen. Bij elke training ontvang je een map met tutorials waarin we stap-voor-stap alle oefeningen nog eens uitleggen.

Een training vindt plaats in een 1-op-1-situatie of in een groep. En vanwege corona, doen we dit steeds vaker met beeldbellen.

Certificaat SEO

jei-communicatie is SEO-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en technieken om je website beter vindbaar te maken in Google.

Je kunt via ons een SEO-training volgen, waarbij we samen je website gaan optimaliseren voor zoekmachines.

100% tevreden

We maken je website in een testomgeving, waarbij je de mogelijkheid hebt om vóór het online gaan de website te bekijken en door ons te laten aanpassen.

Pas wanneer je 100% tevreden bent, zetten we je website online en betaal je de website. Onze tarieven zijn exclusief BTW.

Garantie na oplevering

Alle websites die we maken hebben een garantie van drie maanden op technische gebreken.

Onderhoud: jei ontzorgt

Om je volledig te ontzorgen, bieden wij de mogelijkheid om eens per jaar, 4x per jaar of maandelijks, je website gecontroleerd te updaten en aanpassingen te doen.

Bij het onderhoud schonen we de database op, verwijderen we spammails en testen we de website op snelheid en op fouten.

Wat zeggen klanten?

jellienke wolthuizen
jellienke wolthuizen
2023-01-20
Piet en Hiltje hebben een nieuwe website voor ons gemaakt. We zijn super tevreden. De creatieve input van Hiltje past helemaal bij wat wij uit willen stralen. De (slechts 2) tussentijdse voortgangsgesprekken verliepen uiterst prettig, informeel en constructief en bovendien was de site in no-time klaar. Complimenten!
Boj Lammes
Boj Lammes
2022-05-21
Heel erg tevreden met het eindresultaat van lammes-advies.nl Vooral de vormgeving en het kleurenspel van de website zijn door jei-communicatie erg mooi uitgevoerd. Ik ben vooral tevreden met de goede balans tussen het zakelijke karakter en de persoonlijke uitstraling van de site. De communicatie met Hiltje en Piet verliep digitaal plezierig en voelde nabij!
Marijke De Bos
Marijke De Bos
2022-05-16
zeer tevreden over de samenwerking. Jei-Communicatie denkt actief en creatief mee, een goede service en een heel mooi resultaat
Saskia Coenraads
Saskia Coenraads
2022-03-31
Sinds 1 maart coach ik onder ik onder mijn nieuwe bedrijfsnaam. Bij mijn nieuwe naam hebben Hiltje en Piet een prachtige en frisse website ontworpen. Jei-communicatie is professioneel, meedenkend en snel handelend, heel prettig om mee samen te werken. En de website is top geworden. Binnenkort nog een training om de website ook zelf te kunnen beheren.
Hilde Landstra
Hilde Landstra
2022-01-20
Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe website LandstraCoaching.nl die door jei-communicatie is gemaakt. We hebben op een goede manier samengewerkt en het proces van terugkoppeling was er ruim voldoende. Jei-communicatie heeft veel kennis over de techniek, maar ook over design. Daarnaast keken Hiltje en Piet van Gijssel heel goed naar wie ik ben en wat ik als CSR stress- en loopbaancoach wil uitstralen naar mijn klanten. Dat is erg mooi en duidelijk vormgegeven. Ik kijk uit naar jullie training om mijn website zelf te kunnen beheren. Dank jullie wel, ik geniet nog steeds van de website en heb ook al een paar nieuwe klanten via de website aangetrokken.
Eppo Wiersema
Eppo Wiersema
2022-01-18
In een korte periode veel contact gehad met Piet en Hiltje van jei-communicatie. Veel input en ondersteuning om te komen tot een prachtig logo, huisstijl en website. Zeer tevreden over het proces en het resultaat!! Prettige mensen om mee te (samen) werken.
Karin Tjaberings
Karin Tjaberings
2022-01-12
In 2015 ontwierp Jei-Communicatie mijn website voor Tjaberings - Centrum voor bewust leven. Nog steeds ben ik erg tevreden over de website, krijg complimenten van bezoekers en werk al jaren op een hele prettige manier samen in onderhoud en verbeteringen van de website.
Erik de Jong
Erik de Jong
2021-12-22
Vriendelijk, behulpzaam en gewoon goed in het ontwerpen van mooie, professionele websites (en logo's), die je vervolgens makkelijk zelf bij kunt houden via Wordpress. Ideaal! :-)
Sipke De Wind
Sipke De Wind
2021-12-13
Met name goede en snelle service. Ze zitten als het ware klaar voor je. Aanrader!
Trijntje Dehaan
Trijntje Dehaan
2021-12-09
Een passend logo voor Buurtvuur, elke keer als ik het ergens geplaatst zie, ben ik verrast van het effect dat dat logo oproept. Heel precies en verzorgd, en met de juiste look and feel. Heel fijn ook, het proces om samen tot dit eindresultaat te komen. Heel plezierig.
Loading...