fbpx

Je website laten maken in Groningen nu voor maar €589,-
mét Seo (vindbaarheid)!

Een website laten bouwen die je ook kunt vinden kan al vanaf €589,- kant en klaar.

jei-communicatie helpt ZZP’ers en ondernemers in het MKB met WordPress websites. Al onze websites zijn seo-vriendelijk, gebruiksvriendelijk en mobielvriendelijk.

Dit is nog niet alles. Er komt meer kijken bij een website. Denk aan authentieke uitstraling of training. Hierna een overzicht.

Gebruiksvriendelijk

Je website moet gebruiksvriendelijk zijn. Dat geldt voor het design, de navigatie en het cms. Dat maken we allemaal in WordPress, wereldwijd het meest gebruikte cms. Dit cms kun je zien als een tekstverwerker. In deze tekstverwerker pas je gemakkelijk je tekst aan, voeg je een foto of een filmpje toe of maak je een link. Hiervoor bieden we diverse trainingen.

Seo-vriendelijk

Het ontwikkelen van je website, draait vooral ook om vindbaarheid. Dit betekent dat we elke website standaard aanmelden bij Google. Zelf kun je elke pagina van je website voor Seo optimaliseren, zodat jouw klanten je website nóg beter vinden. Als bedrijf zijn we Seo-gecertificeerd en geven we zelf training hierin. Lees hierna wat we nog meer doen.

“Hiltje is een goed verstaander. Ze heeft mijn wensen goed begrepen en vertaald”

Ellen van Eden, loopbaancoaching

Tips en nieuws over websites

Regelmatig publiceren we tips en nieuws over WordPress, social media en trainingen. Wil je op de hoogte blijven, dan kun je je aanmelden via de nieuwsbrief of onze blogberichten lezen.

Mobielvriendelijk

We houden rekening met de mobielvriendelijkheid, dat wil zeggen dat je website niet alleen op je pc of op je laptop goed te zien is, maar ook op je mobiel en tablet. Mobielvriendelijkheid is een belangrijke factor in de ranking van Google!

Training WordPress

Onze ervaring is dat als de website een tijdje online is, de wens ontstaat voor aanpassingen: pagina’s toevoegen, andere foto’s, een video. Het is prettig als je dat zelf kunt. Daarom geven we regelmatig een WordPress training. Verder geven we social media- en Seo-trainingen.

Een training vindt plaats in een 1 op 1-situatie of in een groep.

Jouw idee/eigen ontwerp

Elke website van jei heeft een uniek design. De grafisch vormgever van jei maakt je website op maat. Zij zorgt ervoor dat de website precies aansluit bij de uitstraling van jouw idee en jouw bedrijf. Van tevoren bespreken we kleuren- en foto-idee. Over foto’s en copyright lees hieronder.

Kijk ook in het portfolio

Copyrights voor foto’s

De foto’s op je website zijn eigen foto’s of stockphoto’s. Je hoeft je geen zorgen te maken over het copyright. Voor stockphoto’s zijn de rechten namelijk al betaald door jei. Wij zoeken foto’s die precies aansluiten bij de uitstraling van jouw bedrijf. 3 stockphoto’s zijn altijd inclusief.

Lees meer over copyright

wordpress gemakkelijk-jei-communicatie

“Het is prachtig gelukt om de ideeën en de techniek bij elkaar te brengen”

Tjaberings Centrum, Karin Tjaberings

Logo-ontwikkeling

Bij webdesign hoort een eigen identiteit. Hiervoor ontwerp je een logo. Een logo geeft unieke betekenis en bepaalt de uitstraling naar je klanten. Elementen van het logo zie je weer terug op de website.

Kijk ook eens bij logo’s

Hoogwaardige techniek/voortdurende bijscholing

  • Als je een website laat maken bij jei, dan zorgen wij ervoor dat je website technisch van hoog niveau is. Hiervoor krijgt elke website gratis het premium thema van Divi (kosten $ 89,- ). Dit premium thema zorgt voor meer veiligheid tegen hackers, heeft schone code en bevat veel extra mogelijkheden, zoals blogberichten, social media en nieuwsbrieven.
  • Zelf volgen wij regelmatig de nieuwste inzichten in WordPress. Daarbij kun je denken aan een nóg betere vindbaarheid, meer snelheid van je website, het tegengaan van spam, cookies en veiligheid met https.

In twee werkdagen online

Als alle informatie bij ons bekend is (foto’s, tekst en domeinnaam), dan kan je website binnen twee werkdagen online staan. E.e.a. hangt natuurlijk wel af van de grootte van de website en of je extra opties hebt gekozen. Een basiswebsite bestaat uit drie pagina’s. Het gaat om de pagina’s:

Wie ben ik? Wat doe ik? Contactformulier.

Seo-gecertificeerd

Jei-communicatie is Seo-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en technieken om je website beter vindbaar te maken in Google. Je kunt via jei een Seo-training volgen, waarbij we stap voor stap samen een pagina van je website gaan optimaliseren voor de zoekmachines.

“Wauw, wat prachtig is het logo, dit is precies wat wij willen. Het straalt rust en duidelijkheid uit, echt top!”

Doof en Zo, Rennie Torensma

100% tevreden

We maken je website in een testomgeving, waarbij je de mogelijkheid hebt om vóór het online gaan de website te bekijken en eventueel door ons te laten aanpassen. Pas wanneer je 100% tevreden bent, zetten we je website online en betaal je de website. Onze tarieven zijn exclusief BTW.

Garantie na oplevering

Alle websites die we maken hebben een garantie van drie maanden op technische gebreken.

Veilige business-hosting

Wij zijn reseller voor business-hosting bij IXL, een betrouwbare Nederlandse webhoster die scoort met een hoge klanttevredenheid van 9.9. Via jei hebben onze klanten een stabiele, betrouwbare en snelle vorm van shared hosting met SLA-garantie, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed is. Dit houdt in:

• Zorgeloze Verhuisservice
• Anti-DDoS & hack preventie
• 24/7 Emergency support
• Responsetijd 3 uur

Extra veiligheid

Wij melden je website aan bij Cloudflare, die zorgt voor een extra beveiligingsschil rondom je website, zodat je beter beschermd bent tegen aanvallen door hackers.

Onderhoud: jei ontzorgt

Om je volledig te ontzorgen, bieden wij de mogelijkheid om eens per jaar, 4x per jaar of maandelijks, je website gecontroleerd te updaten en te onderhouden en aanpassingen te doen op je website. Bij het onderhoud schonen we de database op, verwijderen we spammails en testen we de website op snelheid en op fouten. Vraag naar de mogelijkheden. N.B. Onderhoud kun je natuurlijk ook zelf doen.

Meer dan 10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar is jei-communicatie actief met het bouwen van websites, de laatste jaren voornamelijk met het Divi-thema, een technisch hoogstaand thema met veel mogelijkheden: video’s, blogberichten, fotogalerij, portfolio, nieuwsbrieven, etc. Een premiumthema wordt in tegenstelling tot een gratis thema, voortdurend gecontroleerd op fouten (bugs).

Wat zeggen klanten?

De website is nu weer veilig en up-to-date en in de ochtendtraining heb ik veel geleerd. Trefwoorden: snelle en goede service, advies op maat, goede tips over vormgeving, zorgvuldig, sympathiek en goede nazorg. jei communicatie denkt met je mee en doet wat ze belooft!

Katja Havenga

Havenga Bouw

Hiltje is een goed verstaander. Ze heeft mijn wensen goed begrepen en vertaald. Met haar eigenwijsheid, deskundigheid en werkdrift heeft ze me een richting op getrokken waar ik nog niet helemaal was, maar wel wilde zijn. Dat is knap. Tijdens het ontwerp- en maakproces hebben we steeds op een plezierige wijze overlegd waardoor het resultaat echt voelt als co-productie.

Ellen van Eden

loopbaancoaching & personeelsontwikkeling

Direct vanaf de start pakte Hiltje goed op wat onze bedoeling was, ze deed suggesties voor taal en kleurstelling en dacht actief mee over de indeling van de site. Daarbij kenmerkt ze zich door een mix van enerzijds eigenzinnigheid en anderzijds meegaandheid en voegen naar de ideeën van de ‘klant’. Het resultaat is er naar en heeft geleid tot veel positieve reacties.

Sylvia van Manen

Psyhag, kaderhuisarts GGZ

En als het gaat om wat er allemaal mogelijk is met de vormgeving van je website? Veel. We adviseren onze klanten altijd om eens te kijken bij de concurrent. Welke uitstraling spreekt je bij iemand anders aan? Welke kleuren? Afbeeldingen? Logo?

Voor 2019 is de trend in webdesign: felle kleuren, grote letters, gewaagd: roze en turquoise met paarse biesjes. Kijk voor ideeën eens bij Frankwatching. Enne… over smaak valt niet te twisten.🙄 Maar in principe kunnen we alles maken!