Nieuwe website met collages, een authentiek concept

door | 5 dec 2019

Een nieuwe website met collages:

een authentiek concept

Kort geleden realiseerde jei-communicatie de website van Margriet van der Werff. Met veel input over en weer én met een aantal trainingen komt de website tot stand. Magriet is coach voor persoonlijk leiderschap. In haar praktijk maakt ze op een kunstzinnige manier gebruik van collages.

Hoe werkt jei

Ik probeer zo goed mogelijk aan te sluiten bij het idee van Magriet. Van haar krijg ik foto’s van collages en teksten. Er is al een logo. De collages met de teksten spreken tot mijn verbeelding. Bij mij ontstaat zo de inspiratie voor een ontwerp. Ik gebruik haar eigen foto en maak een ontwerp in Photoshop met energiebanen. Daarna volgen er trainingen.

WordPress-training

In de WordPress-trainingen leer ik hoe het cms in WordPress werkt, hoe je een foto bewerkt zonder dure software. We oefenen met een paar berichten. Ik geef tips over WordPress. We kijken naar de mogelijkheden van een nieuwsbrief in mailchimp en bespreken de AVG.

Cursusmap

Ze ontvangt een cursusmap met tutorials zodat ze thuis kan oefenen. En ze kan vragen stellen via de mail. Het resultaat is een authentieke website met een blog, eentje waar Magriet zelf de regie over heeft en nu ook zelf mee werkt.

Magriet: “Echt fantastisch, de website past helemaal bij mij en wat ik voor ogen heb”

 

Wil je weten wat er nog meer speelt bij het bouwen van een website,  kijk dan op: 


Wil je gratis TIPS over websites?
Ontvang de CHECKLIST 😎
gratis e-book

Loading...