Website op maat voor coaches en therapeuten

Website voor coaches en therapeuten - therapeut client

Waarom websites speciaal voor coaches en therapeuten?

Als coach of therapeut moet je vaak naast de dagelijkse begeleiding van je cliënten, zorgen voor een eigen website en die zelf aanpassen of onderhouden. Dat is veel werk. Er zijn coaches die dat leuk vinden en er goed in zijn, maar de meeste houden zich het liefste bezig met hun vak, het begeleiden van cliënten.

Daarom bieden wij jou een website op maat, kant en klaar, precies afgestemd op jouw praktijk. Hoe we dat doen – lees hieronder – maar eerst naar onderhoud en techniek.

De ontwikkelingen gaan snel

Omdat de technische ontwikkelingen van websites zeer snel gaan, is dat naast het reguliere coachwerk meestal niet bij te houden. Waar hebben we het dan over? Dit gaat om het updaten of upgraden van WordPress en de plugins, het thema opschonen van de database en herstel van fouten. Dát kost de eenpitter-coach veel tijd en energie en de praktijk is dat het er vaak bij blijft.

De meeste laten dit graag door ons doen: 1x, 4x of maandelijks. Het feit dat de website in zijn geheel wordt nagekeken, stellen onze klanten zeer op prijs. Maar nu eerst: hoe zorgen wij voor maatwerk?

Website met veel mogelijkheden

We denken graag mee met onze klanten. Voor coaches en therapeuten kunnen we een website maken die bijdraagt aan een efficiënte bedrijfsvoering. Een voorbeeld hiervan is, dat we een besloten deel kunnen maken op de website. Hier zetten coaches documenten klaar, die hun coachees kunnen inkijken en eventueel kunnen downloaden. Alle benodigde informatie is direct voorhanden.

Andere mogelijkheden zijn: een reservering doen voor een consult, betalingen verrichten via de website, evenementen inplannen, een blog bijhouden et cetera. Als veel zaken via de website gaan, maakt dit het werken voor jou als coach, een stuk gemakkelijker. Duidelijk mag zijn dat wij niet kiezen voor een website van 13 in een dozijn.

Een website die verschil maakt

Er zijn verschillende soorten coaches: coaches die zich richten op mindfulness, lichaamswerk, therapie, loopbaan, massages, kinderen, lifestyle en wandelen. Wij maken websites voor kleine en grote praktijken.

Elke coach heeft een specialisme en een eigen publiek en dat vraagt een ander design. Hiermee kun je je onderscheiden in de markt. En daar helpen we graag bij.

Met jóuw website kun je laten zien wat jou anders maakt, wat jouw unieke selling point (USP) is. Samen met jou zorgen we voor een eigen ontwerp met een eigen stijl, kleuren en fotografie, alles authentiek.

Grafische vormgeving/techniek/tekst

Wij zijn een klein bureau die groot is in vormgeving en techniek. Verder kun je bij ons terecht voor je tekst en het beter vindbaar maken van je website.

Met grafische vormgeving geven we jouw website een eigen uitstraling. En door de technische ontwikkelingen met WordPress op de voet te volgen, voldoen onze websites aan een hoge standaard.

Tenslotte kunnen wij je goed helpen met het schrijven van je tekst en je website beter vindbaar maken met SEO.

Én…

De concurrentie met de ‘grote’ jongens durven we aan als het gaat om de snelheid van je website. Snelheid is een belangrijke factor voor de score van jouw website in Google.

Ook de prijs/kwaliteitverhouding van onze websites is scherp. Denk aan bijvoorbeeld hosting. Door managed hosting (hoogwaardige hosting met SLA),  laden onze websites stuk voor stuk snel, meestal onder de 1,5 seconde.

Tot slot: Het kennismakingsgesprek en wat kun je verwachten?

Website voor coaches en therapeuten-3
Website voor coaches en therapeuten-4

Persoonlijk contact

Ondanks corona heeft een eerste face-to-face-ontmoeting bij ons voorkeur. In dit vrijblijvende gesprek, bespreken we jouw mogelijkheden en jouw budget. Een gesprek van 1 of 2 uur is gratis.

Tijdens deze kennismaking vertel jij alles over je bedrijf, wat je doelen zijn en wie jouw klanten zijn.

Mocht face-to-face-contact niet lukken, dan gaan we beeldbellen.

Meerdere klanten in het land maken gebruik van beeldbellen.

Website klaar

Als de website online staat, geven we altijd 1 uur uitleg over het CMS en daar hoort een algemeen voorschrift bij. Bij elke website hoort nog eens 3 maand garantie op ontwerpfouten.

Voor wie meer wil weten over het CMS, is er een training die we afstemmen op specifieke vragen over jouw website.

Een voorbeeld van een training kan zijn hoe je afbeeldingen geschikt maakt voor je website en hoe je de uitstraling van je website uniform houdt.

We geven tijdens de training ook tips over beeld en tekst en social media.

Met onze trainingen staan we niet voor niets in de top 3 van Google! En daar zijn we best trots op.

Onze voordelen :

  • een authentieke website inclusief logo
  • het schrijven van tekst en het beter vindbaar maken met SEO
  • scherpe tarieven
  • trainingen
  • alles onder één dak

We komen graag met je in gesprek.

Loading...