WordPress training 1 op 1

Heb je specifieke vragen over je website? Maar last van koudwatervrees? In een training 1 op 1 krijg je alle aandacht voor jouw specifieke vragen.

Bijvoorbeeld: Wil je weten hoe je moet werken met een slider? Wil je weten welke afmetingen hij moet krijgen?  En hoe je nieuwe foto’s plaatst in de slider? Dit kunnen we samen 1 op 1 oefenen.

Als grafisch vormgever kan ik je helpen met de juiste bestandsindeling (png, jpg, gif) enmet  de afmetingen. Je krijgt tips over foto’s. Welke kwaliteit moet je hebben? Een ander voorbeeld kan zijn dat je een blog hebt, maar niet precies weet hoe het werkt. Ik leer je hoe je categorieën aanmaakt en waar je foto’s kunt plaatsen. Je hoeft hiervoor geen dure programma’s zoals Photoshop aan te schaffen. Veel is gratis beschikbaar op internet

In de training kan ik ook samen met jou kijken, hoe je je website beter vindbaar maakt met seo of hoe je je website veilig maakt met https of hoe je moet backuppen. Maar misschien heb je een andere vraag over je website, neem dan contact met me op via de website.

Praktisch oefenen/programma

Door 1 op 1 praktisch te oefenen, leer je in 1 tot 3 lessen welke opties er allemaal in WordPress zitten. Je kunt voor 1 dagdeel gaan, maar ook kiezen voor bijvoorbeeld 2 of 3 dagdelen intensieve begeleiding met huiswerk. Het programma is maatwerk en in overleg met jou. Er is een cursusmap als naslagwerk.

BELANGRIJK OM TE WETEN:

Alle websites van jei worden gemaakt door een grafisch vormgever en teksten kun je laten redigeren/laten maken door de tekstschrijver van jei. De techniek achter de sites wordt continue aangepast door een programmeur.

Lees ook: WordPress is niet moeilijk.

WordPress training 1 op 1

Overig

Inclusief: WordPress training Groningen
Koffie, thee, water
cursusboek

Kosten:
€ 139,-  (excl. BTW)/

Wanneer?
elke donderdag
09.30 – 12.00

Waar?
Dragonstraat 19
Groningen

Aantal deelnemers:
1

Aanmelding vooraf

[email protected]
[email protected]
050-5423892