fbpx
jei-communicatie-WordPress-training-1-op-1-op je mobiel

WordPress-training 1 op 1

Hoe werkt een website?

Heb je specifieke vragen over je website? Maar last van koudwatervrees? In een uitgebreide WordPress-training 1 op 1 laten we je stap voor stap zien, hoe een website werkt.

Bijvoorbeeld: Wil je weten hoe de slider op je website werkt? Of hoe je een titel maakt? Of hoe de afmetingen of het aantal kB’s hiervan moeten zijn? Daarom in de training ook theorie over fotobewerking.

Bewerken van foto’s

Zo krijg je tips over gratis programma’s voor het bewerken van je foto’s.

Naast Photoshop is er namelijk ook goede gratis bewerkingssoftware op internet. We gaan oefenen met het op maat maken van een foto. en je krijgt tips over sites met gratis foto’s zonder copyrights.

Welke bestandsindeling?

Ook kunnen we je helpen met de keus van je foto en met welke kwaliteit en afmetingen je rekening moet houden.

Grafisch mooi

Zo leren we je welke bestandsindeling (png, jpg, gif) je het beste kunt gebruiken. Zodat je website er visueel mooi uit gaat zien én je website ook snelheid houdt.

In een WordPress-training 1 op 1, leer je hoe je simpele aanpassingen doet in je WordPress website.

Bijvoorbeeld hoe je foto’s bewerkt en op maat maakt, of hoe je omgaat met copyrights.

Verder krijg je een cursusmap, zodat je ook ná de training kunt blijven oefenen.

Blog en categorieën

Een ander voorbeeld is een blog. We leren je hoe je categorieën aanmaakt. Wat is het verschil tussen een pagina en een bericht? Wanneer gebruik je een blog?

Optioneel:

  • vindbaarheid met SEO
  • veiligheid met HTTPS
  • backuppen

Programma

Door 1 op 1 praktisch te oefenen, leer je hoe je zelf de inhoud van je website kunt aanpassen. En wat het belang is van veiligheid en backups. Je kunt voor 1 dagdeel gaan, maar ook kiezen voor bijvoorbeeld 2 of 3 dagdelen intensieve begeleiding. Het programma is maatwerk en stellen we van tevoren samen met je vast.

Tips en tutorials

Tot slot: Je krijgt een cursusmap met tips en tutorials, zodat je later altijd kunt zien wat we hebben behandeld.

Huisstijl

Tekst

  • redigeren
  • tekst voor seo
  • tekst voor folder

Wie zijn onze klanten?

Wat zeggen klanten?

jei-communicatie-zakelijke-website-idee-doctor-carnivoor

Mijn website is ontworpen en gemaakt door jei-communicatie en ik ben er ontzettend blij mee. Ook verzorgt Hiltje het onderhoud en updaten van de website. Onlangs heb ik een WordPress-training gevolgd om zelf tot in detail te weten hoe ik artikelen kan plaatsen en wijzigen en hoe ik precies goed, foto’s kan bewerken en toevoegen.

Aan alles wordt gedacht en de training werd precies afgestemd op mijn wensen en vragen. In een cursusmap kreeg ik van ieder onderwerp nog duidelijke instructies mee.

Ik ben erg tevreden over de service en deskundigheid van het team van jei. Altijd hartelijk, attent en behulpzaam!

Anouk Wienia Rechtrichten

jei-communicatie-zakelijke-website-idee-doctor-carnivoor

Jei-communicatie heeft mij ontzettend goed geholpen bij de start van mijn eigen praktijk. Hiltje is zeer creatief en luistert naar je wensen en ideeën. Het proces van het ontwerpen van mijn bedrijfslogo, visitekaartjes en de website is dan ook prima verlopen.

Hiltje neemt de tijd voor overleg en is fijn om mee te communiceren, of dat nu persoonlijk is, per mail of via beeldbellen. Ze komt haar afspraken ook na, niet geheel onbelangrijk. De website is inmiddels gereed en ik heb een document ontvangen, waarmee ik simpele aanpassingen kan verrichten op de website. Een meer uitgebreide training ga ik in een later stadium volgen.

Richard de Boer Moleculair bioloog Doctor Carnivoor

jei-communicatie-zakelijke-website-moeve-coaching

Ik ben erg goed geholpen door jei-communicatie. Naar wens is de website gebouwd. Naast een online training heb ik ook een keurige map ontvangen met stap-voor-stap uitleg over hoe tekst aan te passen op de website. Ervaring op alle aandachtsgebieden is aanwezig: hosting, domeinregistratie en andere technische aspecten: wat niet mijn vak is, begeleidt ze vakkundig. Ook de kleuren en foto’s zijn zeer goed verzorgd.

Margreet Wijkstra Kindercoach Moeve Coaching

jei-communicatie-WordPress-1-op-1-mannetje

BELANGRIJK OM TE WETEN:

jei helpt je graag met tips over de uitstraling van je website, met het schrijven en redigeren van tekst en bij het technisch onderhoud.

Lees ook: WordPress is niet moeilijk.

Wil je weten waar je nog meer aan moet denken bij het bouwen van een website, kijk dan op: