last van koud watervrees?

just go for it!

Volg de training WordPress 1 op 1

Heb je specifieke vragen over je website? Maar last van koudwatervrees?  In een 1 op 1 training  WordPress laat ik je stap voor stap zien hoe een website werkt. En gaan we bezig met een specifiek onderwerp.

Bijvoorbeeld: Wil je weten hoe de slider op je website werkt? Welke onderwerp je kiest? De grootte?  De afmetingen?  In de training geef ik een stukje theorie over fotobewerking. Je krijgt tips over gratis programma’s voor het bewerken van je foto’s. Naast Photoshop is er namelijk ook goede gratis bewerkingssoftware op internet. We gaan oefenen met met het op maat maken van een foto. Je krijgt tips over sites met gratis foto’s zonder copyrights.

Ik kan je helpen met de keus van je foto, met welke kwaliteit je rekening houdt en met de juiste bestandsindeling (png, jpg, gif).

Een ander voorbeeld is een blog. Ik leer je hoe je categorieën aanmaakt. Wat is het verschil tussen een pagina en een bericht? Wanneer gebruik je een blog?

Optioneel:

  • vindbaarheid met SEO
  • veiligheid met HTTPS
  • backuppen

Heb je een andere vraag ?  Neem dan contact op.

Praktisch oefenen/programma

Door 1 op 1 praktisch te oefenen, leer je hoe je zelf de inhoud van je website kunt aanpassen. En wat het belang is van veiligheid en backups. Je kunt voor 1 dagdeel gaan, maar ook kiezen voor bijvoorbeeld 2 of 3 dagdelen intensieve begeleiding. Het programma is maatwerk en stel ik van tevoren samen met je vast. Je krijgt een cursusmap met tips en tutorials, zodat je later altijd kunt zien wat we hebben behandeld.

BELANGRIJK OM TE WETEN:

jei helpt je graag met tips over de uitstraling van je website, met het schrijven en redigeren van tekst en bij het technisch onderhoud.

Lees ook: WordPress is niet moeilijk.

Wanneer?

van: 09.30 – 12.00
Dragonstraat 19
9731 JL Groningen

van tevoren reserveren

Inclusief:

Koffie, thee, water
cursusboek

Kosten:

€ 139,-  (excl. BTW)/per dagdeel voor ZZP
tarieven bedrijven op aanvraag