jei-communicatie-zakelijke-website-idee

Idee voor een zakelijke website

We helpen niet alleen met een zakelijke website, maar je kunt ook bij ons terecht voor een logo, visitekaart, SEO-tekst, hosting en een WordPress-training.

Een website is maatwerk of maak je zelf tijdens een training in één of meerdere dagdelen. Daarbij sluiten we zo goed mogelijk aan bij jouw idee en leveren we alle expertise. Wij zien een website als een gezamenlijk proces.

Een website is meer…

Je zakelijke website is niet zomaar een plaatje op internet.

Wat wij maken is grafisch – visueel – en technisch goed. Én we doen onderhoud – updates – waardoor je website goed blijft werken.

Goede vindbaarheid

Websites mét SEO is essentieel. Hiervoor zijn we gecertificeerd.

Tot slot: we luisteren graag naar jouw verhaal.

Voor zakelijke websites
met jóuw verhaal,
visueel mooi,
technisch goed,
met SEO
en regelmatig onderhoud.

Onze diensten

Huisstijl

Tekst

  • redigeren
  • tekst voor seo
  • tekst voor folder

Wie zijn onze klanten?

Wat zeggen klanten?

jei-communicatie-zakelijke-website-idee-doctor-carnivoor
Jei-communicatie heeft mij ontzettend goed geholpen bij de start van mijn eigen praktijk. Hiltje is zeer creatief en luistert naar je wensen en ideeën. Het proces van het ontwerpen van mijn bedrijfslogo, visitekaartjes en de website is dan ook prima verlopen. Hiltje neemt de tijd voor overleg en is fijn om mee te communiceren, of dat nu persoonlijk is, per mail of via beeldbellen. Ze komt haar afspraken ook na, niet geheel onbelangrijk. De website is inmiddels gereed en ik heb een document ontvangen, waarmee ik simpele aanpassingen kan verrichten op de website. Een meer uitgebreide training ga ik in een later stadium volgen.

Richard de Boer Moleculair bioloog Doctor Carnivoor

jei-communicatie-zakelijke-website-idee-ellen-van-eden
Hiltje is een goed verstaander. Ze heeft mijn wensen goed begrepen en vertaald. Met haar eigenwijsheid, deskundigheid en werkdrift heeft ze me een richting op getrokken waar ik nog niet helemaal was, maar wel wilde zijn. Dat is knap. Tijdens het ontwerp- en maakproces hebben we steeds op een plezierige wijze overlegd waardoor het resultaat echt voelt als co-productie.

Ellen van Eden Loopbaancoaching & Personeelsontwikkeling

jei-communicatie-zakelijke-website-moeve-coaching

Ik ben erg goed geholpen door jei-communicatie. Naar wens is de website gebouwd. Naast een online training heb ik ook een keurige map ontvangen met stap-voor-stap uitleg over hoe tekst aan te passen op de website. Ervaring op alle aandachtsgebieden is aanwezig: hosting, domeinregistratie en andere technische aspecten: wat niet mijn vak is, begeleidt ze vakkundig. Ook de kleuren en foto’s zijn zeer goed verzorgd.

Margreet Wijkstra Kindercoach Moeve Coaching

Loading...