fbpx

 

zelf je website doen?

’n makkie in WordPress!

Zelf je website aanpassen

Zelf je website aanpassen kan bij jei-communicatie. Alle websites van jei zijn gemaakt met WordPress: het lijkt een beetje op een tekstverwerker, zoals Word. Je noemt dit ook wel cms (content management system). WordPress is gebruiksvriendelijk, het is gemakkelijk te leren en wordt veel gebruikt (meer dan 25% van alle websites, worden tegenwoordig gemaakt met WordPress).

Als je je eigen website wilt aanpassen, heb je bij jei zelf de regie. In principe kun je alles aanpassen op het moment dat jij dat wilt.

Je hebt zelf de regie

Wat kun je o.a.aanpassen?

  • foto’s
  • links
  • tekst
  • Tarieven

(en op verzoek kun je nog veel meer aanpassen) Jij bepaalt

Website uitbreiden met pagina’s en berichten

Bij jei kun je je website uitbreiden met pagina’s en berichten. Het aanpassen en uitbreiden is meteen ook weer goed voor de vindbaarheid in Google. Hoe vaker Google een aanpassing signaleert, hoe beter dat is voor de positie van jouw website.

Uitleg hoe WordPress werkt

Als je bij jei-communicatie een website op maat laat maken, is dat inclusief een half uur uitleg over de basisprincipes van het cms.

Als je meer wilt weten over WordPress of je bent een gevorderd gebruiker, dan kun je een training volgen waarbij je specifieke dingen kunt leren. Kijk op: WordPress 1 op 1 training. Bij een maatwerktraining zit ook een cursusboek, waarin je alles naderhand nog even kunt terugkijken.

Ook kun je zelf je website aanpassen met hulp van tutorials van jei. Die zijn gratis.

Tutorials en tips

In mijn blog plaats ik regelmatig info over WordPress of geef ik tips. Bijvoorbeeld over hoe je een afbeelding plaatst, groter of kleiner maakt. Of over veilige websites en SSL. En je mag me ook een mailtje sturen als je een andere vraag hebt over WordPress. Ik probeer dan zo goed mogelijk antwoord te geven. Doel van de tutorials en de trainingen is dat je uiteindelijk zelf met je website aan de slag gaat.

Wil je weten waar je nog meer aan moet denken bij het bouwen van een website, kijk dan op: