Zelf je website aanpassen
training jei-communicatie

jei-communicatie zelf je website aanpassen 2

Zelf je website aanpassen – makkie!

Zelf je website aanpassen is een training bij jei-communicatie in Groningen, waarbij je in een dagdeel van 2,5 uur leert hoe je zelf je WordPress-website aanpast.

De training is 1 op 1 waarbij je stap-voor-stap leert hoe het CMS – de tekstverwerker van WordPress – werkt.

Daarbij is de training maatwerk, precies afgestemd op jouw situatie.

De training zelf je website aanpassen kost € 230,- exclusief BTW.

Training zelf je website aanpassen

Hieronder lees je ‘Wat is WordPress precies’, ‘Welke onderwerpen komen aan de orde?, ‘Voor wie is deze training bedoeld?’ en tenslotte ‘De duur van de training en de kosten’.

jei-communicatie zelf je website aanpassen tandwieltjeMaar eerst: ‘Wat is WordPress precies’?

WordPress is een tekstverwerker

WordPress is een CMS (Content Management System) en het lijkt een beetje op een tekstverwerker zoals Word. Net zoals in Word, kun je in WordPress een afbeelding toevoegen, tekst bewerken en een link plaatsen. De mogelijkheden zijn vrijwel dezelfde als bij een gewone tekstverwerker én onbeperkt. WordPress is gebruiksvriendelijk en goed te leren.

Nu naar de inhoud van de training

De training zelf je website aanpassen

heeft de volgende onderwerpen:

1.    dashboard en inloggen

2.    fotobewerking 

3.   tekst/foto’s bewerken – kopjes, subkoppen, links

4.    bericht maken

5.   verschil tussen een pagina en een bericht

6.   een pagina plaatsen in het menu

7.   copyright en websites voor gratis foto’s

Voor wie is de training bedoeld?

Zelf je website aanpassen is bedoeld voor iedereen die al een WordPress-website heeft. Daarbij maakt het niet uit of je website door ons is gemaakt of door iemand anders.

Verder is de training bedoeld voor mensen met veel en met weinig ervaring. Daarom stemmen we van tevoren met je af welke onderwerpen jij aan de orde wilt laten komen. Zodat je ook echt iets nieuws leert waar je zelf mee uit de voeten kunt. En als na de training blijkt, dat je nog meer wilt meer weten over WordPress, dan kunnen we altijd vervolglessen organiseren.

Het maakt niet uit met welk thema van WordPress je website is gemaakt. Voor elk willekeurig thema maken we een training op maat.

jei-communicatie-zelf-je-website-aanpassen-thema

En met welk thema werken wij zelf

Wij werken zelf met het Divi-thema van Elegant Themes. Dit thema heeft een pagebuilder/tekstverwerker, waarbij je gemakkelijk afbeeldingen en tekstblokken kunt aanklikken en verslepen en instellingen kunt aanpassen.

Het werkt heel intuïtief: ‘What you see is what you get’.

Verder is Divi een premium thema wat inhoudt dat het thema voortdurend wordt geüpdatet en vernieuwd, waarbij fouten in de software worden hersteld. Nog meer over Divi…

Veel mogelijkheden

Divi kent heel veel opties: pagina’s, berichten (blog), een portfolio, sliders, kleuren en lettertypes. Het Divi- thema heeft schone code en kent wereldwijd meer dan 700,000 gebruikers.

Uiteraard is er een forum voor Divi waar je vragen kunt stellen aan andere gebruikers. Tot zover Divi.

Nu naar de kosten van de training.

Kosten/ trainingsmap

De training zelf je website aanpassen kost € 230,- exclusief BTW. Dat is inclusief een trainingsmap waarin staat wat we hebben behandeld.

Hiermee kun je achteraf de behandelde stof ook weer oefenen en nakijken.

Heb je meer vragen over de training zelf je website aanpassen of wil je je opgeven?, neem dan contact op.

Onze diensten

Huisstijl

Tekst

  • redigeren
  • tekst voor seo
  • tekst voor folder

Wie zijn onze klanten?

Wat zeggen klanten?

jei-communicatie-zakelijke-website-moeve-coaching

Ik ben erg goed geholpen door jei-communicatie. Naar wens is de website gebouwd. Naast een online training heb ik ook een keurige map ontvangen met stap-voor-stap uitleg over hoe tekst aan te passen op de website. Ervaring op alle aandachtsgebieden is aanwezig: hosting, domeinregistratie en andere technische aspecten: wat niet mijn vak is, begeleidt ze vakkundig. Ook de kleuren en foto’s zijn zeer goed verzorgd.

Margreet Wijkstra Kindercoach Moeve Coaching

jei-communicatie-zakelijke-website-idee-doctor-carnivoor

Mijn website is ontworpen en gemaakt door jei-communicatie en ik ben er ontzettend blij mee. Ook verzorgt Hiltje het onderhoud en updaten van de website. Onlangs heb ik een WordPress-training gevolgd om zelf tot in detail te weten hoe ik artikelen kan plaatsen en wijzigen en hoe ik precies goed, foto’s kan bewerken en toevoegen.

Aan alles wordt gedacht en de training werd precies afgestemd op mijn wensen en vragen. In een cursusmap kreeg ik van ieder onderwerp nog duidelijke instructies mee.

Ik ben erg tevreden over de service en deskundigheid van het team van jei. Altijd hartelijk, attent en behulpzaam!

Anouk Wienia Rechtrichten

jei-communicatie-website-laten-maken-Groningen-alle-opties

Als het gaat om wat er allemaal mogelijk is met webdesign en de vormgeving van je website? Veel. Kleuren, afbeeldingen, video’s, blogs, sliders, social media-integratie, et-cetera.

Voor 2021 is de trend in webdesign: nostalgie en pastel. In online design zien we retro in kleur, vorm en fonts. Na regen komt zonneschijn. Echt. Altijd. Kijk voor ideeën eens bij Frankwatching. Enne… over smaak valt niet te twisten. We werken bij webdesign Groningen oók landelijk. Als je niet in Groningen woont, doen we de trainingen en intakes via beeldbellen. En natuurlijk alles coronaproof

Wij kunnen alles maken!

Loading...