Zelf je website aanpassen
training jei-communicatie

jei-communicatie zelf je website aanpassen 2

Zelf je website aanpassen – makkie!

Zelf je website aanpassen is een training bij jei-communicatie in Groningen, waarbij je in een dagdeel van 2,5 uur leert hoe je zelf je WordPress-website aanpast.

De training is 1 op 1 waarbij je stap-voor-stap leert hoe het CMS – de tekstverwerker van WordPress – werkt.

Daarbij is de training maatwerk, precies afgestemd op jouw situatie.

De training zelf je website aanpassen kost € 230,- exclusief BTW.

Training zelf je website aanpassen

Hieronder lees je ‘Wat is WordPress precies’, ‘Welke onderwerpen komen aan de orde?, ‘Voor wie is deze training bedoeld?’ en tenslotte ‘De duur van de training en de kosten’.

jei-communicatie zelf je website aanpassen tandwieltjeMaar eerst: ‘Wat is WordPress precies’?

WordPress is een tekstverwerker

WordPress is een CMS (Content Management System) en het lijkt een beetje op een tekstverwerker zoals Word. Net zoals in Word, kun je in WordPress een afbeelding toevoegen, tekst bewerken en een link plaatsen. De mogelijkheden zijn vrijwel dezelfde als bij een gewone tekstverwerker én onbeperkt. WordPress is gebruiksvriendelijk en goed te leren.

Nu naar de inhoud van de training

De training zelf je website aanpassen

heeft de volgende onderwerpen:

1.    dashboard en inloggen

2.    fotobewerking 

3.   tekst/foto’s bewerken – kopjes, subkoppen, links

4.    bericht maken

5.   verschil tussen een pagina en een bericht

6.   een pagina plaatsen in het menu

7.   copyright en websites voor gratis foto’s

Voor wie is de training bedoeld?

Zelf je website aanpassen is bedoeld voor iedereen die al een WordPress-website heeft. Daarbij maakt het niet uit of je website door ons is gemaakt of door iemand anders.

Verder is de training bedoeld voor mensen met veel en met weinig ervaring. Daarom stemmen we van tevoren met je af welke onderwerpen jij aan de orde wilt laten komen. Zodat je ook echt iets nieuws leert waar je zelf mee uit de voeten kunt. En als na de training blijkt, dat je nog meer wilt meer weten over WordPress, dan kunnen we altijd vervolglessen organiseren.

Het maakt niet uit met welk thema van WordPress je website is gemaakt. Voor elk willekeurig thema maken we een training op maat.

jei-communicatie-zelf-je-website-aanpassen-thema

En met welk thema werken wij zelf

Wij werken zelf met het Divi-thema van Elegant Themes. Dit thema heeft een pagebuilder/tekstverwerker, waarbij je gemakkelijk afbeeldingen en tekstblokken kunt aanklikken en verslepen en instellingen kunt aanpassen.

Het werkt heel intuïtief: ‘What you see is what you get’.

Verder is Divi een premium thema wat inhoudt dat het thema voortdurend wordt geüpdatet en vernieuwd, waarbij fouten in de software worden hersteld. Nog meer over Divi…

Veel mogelijkheden

Divi kent heel veel opties: pagina’s, berichten (blog), een portfolio, sliders, kleuren en lettertypes. Het Divi- thema heeft schone code en kent wereldwijd meer dan 700,000 gebruikers.

Uiteraard is er een forum voor Divi waar je vragen kunt stellen aan andere gebruikers. Tot zover Divi.

Nu naar de kosten van de training.

Kosten/ trainingsmap

De training zelf je website aanpassen kost € 230,- exclusief BTW. Dat is inclusief een trainingsmap waarin staat wat we hebben behandeld.

Hiermee kun je achteraf de behandelde stof ook weer oefenen en nakijken.

Heb je meer vragen over de training zelf je website aanpassen of wil je je opgeven?, neem dan contact op.

Wie zijn onze klanten?

Wat zeggen klanten?

jellienke wolthuizen
jellienke wolthuizen
2023-01-20
Piet en Hiltje hebben een nieuwe website voor ons gemaakt. We zijn super tevreden. De creatieve input van Hiltje past helemaal bij wat wij uit willen stralen. De (slechts 2) tussentijdse voortgangsgesprekken verliepen uiterst prettig, informeel en constructief en bovendien was de site in no-time klaar. Complimenten!
Boj Lammes
Boj Lammes
2022-05-21
Heel erg tevreden met het eindresultaat van lammes-advies.nl Vooral de vormgeving en het kleurenspel van de website zijn door jei-communicatie erg mooi uitgevoerd. Ik ben vooral tevreden met de goede balans tussen het zakelijke karakter en de persoonlijke uitstraling van de site. De communicatie met Hiltje en Piet verliep digitaal plezierig en voelde nabij!
Marijke De Bos
Marijke De Bos
2022-05-16
zeer tevreden over de samenwerking. Jei-Communicatie denkt actief en creatief mee, een goede service en een heel mooi resultaat
Saskia Coenraads
Saskia Coenraads
2022-03-31
Sinds 1 maart coach ik onder ik onder mijn nieuwe bedrijfsnaam. Bij mijn nieuwe naam hebben Hiltje en Piet een prachtige en frisse website ontworpen. Jei-communicatie is professioneel, meedenkend en snel handelend, heel prettig om mee samen te werken. En de website is top geworden. Binnenkort nog een training om de website ook zelf te kunnen beheren.
Hilde Landstra
Hilde Landstra
2022-01-20
Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe website LandstraCoaching.nl die door jei-communicatie is gemaakt. We hebben op een goede manier samengewerkt en het proces van terugkoppeling was er ruim voldoende. Jei-communicatie heeft veel kennis over de techniek, maar ook over design. Daarnaast keken Hiltje en Piet van Gijssel heel goed naar wie ik ben en wat ik als CSR stress- en loopbaancoach wil uitstralen naar mijn klanten. Dat is erg mooi en duidelijk vormgegeven. Ik kijk uit naar jullie training om mijn website zelf te kunnen beheren. Dank jullie wel, ik geniet nog steeds van de website en heb ook al een paar nieuwe klanten via de website aangetrokken.
Eppo Wiersema
Eppo Wiersema
2022-01-18
In een korte periode veel contact gehad met Piet en Hiltje van jei-communicatie. Veel input en ondersteuning om te komen tot een prachtig logo, huisstijl en website. Zeer tevreden over het proces en het resultaat!! Prettige mensen om mee te (samen) werken.
Karin Tjaberings
Karin Tjaberings
2022-01-12
In 2015 ontwierp Jei-Communicatie mijn website voor Tjaberings - Centrum voor bewust leven. Nog steeds ben ik erg tevreden over de website, krijg complimenten van bezoekers en werk al jaren op een hele prettige manier samen in onderhoud en verbeteringen van de website.
Erik de Jong
Erik de Jong
2021-12-22
Vriendelijk, behulpzaam en gewoon goed in het ontwerpen van mooie, professionele websites (en logo's), die je vervolgens makkelijk zelf bij kunt houden via Wordpress. Ideaal! :-)
Sipke De Wind
Sipke De Wind
2021-12-13
Met name goede en snelle service. Ze zitten als het ware klaar voor je. Aanrader!
Trijntje Dehaan
Trijntje Dehaan
2021-12-09
Een passend logo voor Buurtvuur, elke keer als ik het ergens geplaatst zie, ben ik verrast van het effect dat dat logo oproept. Heel precies en verzorgd, en met de juiste look and feel. Heel fijn ook, het proces om samen tot dit eindresultaat te komen. Heel plezierig.
Loading...