Website voor een coach

coach-website-therapeut-client

Waarom een coach website?

Als coach of therapeut moet je vaak naast de dagelijkse begeleiding van je cliënten, zorgen voor een eigen website en die zelf aanpassen of onderhouden. Dat is veel werk. Er zijn coaches die dat leuk vinden en er goed in zijn, maar de meeste houden zich het liefste bezig met hun vak, het begeleiden van cliënten.

Daarom bieden wij jou een coach website op maat, kant en klaar, precies afgestemd op jouw praktijk. Hoe we dat doen – lees hieronder – maar eerst naar onderhoud en techniek.

De ontwikkelingen gaan snel

Omdat de technische ontwikkelingen van websites zeer snel gaan, is dat naast het reguliere coachwerk meestal niet bij te houden. Waar hebben we het dan over? Dit gaat om het updaten of upgraden van WordPress, de plugins en het thema, het opschonen van de database en het herstel van fouten. Dát kost de eenpitter-coach veel tijd en energie en de praktijk is dat het er vaak bij blijft.

De meeste laten dit graag door ons doen: 1x, 4x of maandelijks. Het feit dat de website in zijn geheel wordt nagekeken, stellen onze klanten zeer op prijs. Maar nu eerst: hoe zorgen wij voor maatwerk?

coach-website-springend mannetje2

Website met veel mogelijkheden

We denken graag mee met onze klanten. De eisen die wij aan een coach website stellen is dat de website bijdraagt aan een efficiënte bedrijfsvoering. Een voorbeeld hiervan is, dat we een besloten deel kunnen maken op de website. Hier zetten de coaches hun documenten klaar, die hun coachees kunnen inkijken en eventueel kunnen downloaden. Alle benodigde informatie is direct voorhanden.

Andere mogelijkheden zijn: een reservering doen voor een consult, betalingen verrichten via de website, evenementen inplannen, een blog bijhouden et cetera. Als veel zaken via de coach website gaan, maakt dit het werken voor jou als coach, een stuk gemakkelijker. Duidelijk mag zijn dat wij niet kiezen voor een website van 13 in een dozijn.

Coach website die ’t verschil maakt

Er zijn verschillende soorten coach websites: websites voor coaches die zich richten op mindfulness, lichaamswerk, therapie, loopbaan, massages, kinderen, lifestyle en wandelen. Wij maken onze websites voor kleine en grote praktijken.

Elke coach heeft een specialisme en een eigen publiek en dat vraagt een ander design. Hiermee kun je je onderscheiden in de markt. En daar helpen we graag bij.

Met jóuw website kun je laten zien wat jou anders maakt, wat jouw unieke selling point (USP) is. Samen met jou zorgen we voor een eigen ontwerp met een eigen stijl, kleuren en fotografie, alles authentiek.

Grafische vormgeving/techniek/tekst

Wij zijn een klein bureau dat groot is in vormgeving en techniek. Verder kun je bij ons terecht voor je tekst en het beter vindbaar maken van je website. Kijk daarvoor ook bij SEO Groningen.

Met grafische vormgeving geven we jouw website een eigen uitstraling.

En door de technische ontwikkelingen met WordPress op de voet te volgen, voldoen onze websites aan een hoge standaard. Kijk ook bij E-A-T.

Én… je coach website is snel!

De concurrentie met de ‘grote’ jongens durven we aan als het gaat om de snelheid van je website. Snelheid is een belangrijke factor voor de score van jouw website in Google.

Ook de prijs/kwaliteitverhouding van onze websites is scherp. Denk aan bijvoorbeeld hosting. Door managed hosting (hoogwaardige hosting met SLA),  laden onze websites stuk voor stuk snel, meestal onder de 1,5 seconde.

Tot slot: Het kennismakingsgesprek en wat kun je verwachten?

coach-website-client-traan
coach-website-client-contact

Persoonlijk contact

Een eerste face-to-face-ontmoeting heeft onze voorkeur. In dit vrijblijvende gesprek, bespreken we jouw mogelijkheden en jouw budget. Een gesprek van 1 of 2 uur is gratis.

Tijdens deze kennismaking vertel jij alles over je bedrijf, wat je doelen zijn en wie jouw klanten zijn.

Mocht face-to-face-contact niet lukken, dan gaan we beeldbellen.

coach-website-client-contact

Website klaar

Als je coach website online staat, geven we altijd 1 uur uitleg over het CMS en daar hoort een algemeen voorschrift bij. Bij elke website hoort nog eens 3 maanden garantie op ontwerpfouten.

Voor wie meer wil weten over het CMS, is er een training die we afstemmen op specifieke vragen over jouw website.

Een voorbeeld van een training kan zijn hoe je afbeeldingen geschikt maakt voor je website en hoe je de uitstraling van je website uniform houdt.

We geven tijdens de training ook tips over beeld en tekst en social media.

Met onze trainingen staan we niet voor niets in de top 3 van Google! En daar zijn we best trots op.

Onze voordelen:

  • een authentieke website inclusief logo
  • het schrijven van tekst en het beter vindbaar maken met SEO
  • scherpe tarieven
  • trainingen
  • alles onder één dak

We komen graag met je in gesprek.

coach-website-springend mannetje

Uitgelichte projecten

Wat zeggen klanten?

jellienke wolthuizen
jellienke wolthuizen
2023-01-20
Piet en Hiltje hebben een nieuwe website voor ons gemaakt. We zijn super tevreden. De creatieve input van Hiltje past helemaal bij wat wij uit willen stralen. De (slechts 2) tussentijdse voortgangsgesprekken verliepen uiterst prettig, informeel en constructief en bovendien was de site in no-time klaar. Complimenten!
Boj Lammes
Boj Lammes
2022-05-21
Heel erg tevreden met het eindresultaat van lammes-advies.nl Vooral de vormgeving en het kleurenspel van de website zijn door jei-communicatie erg mooi uitgevoerd. Ik ben vooral tevreden met de goede balans tussen het zakelijke karakter en de persoonlijke uitstraling van de site. De communicatie met Hiltje en Piet verliep digitaal plezierig en voelde nabij!
Marijke De Bos
Marijke De Bos
2022-05-16
zeer tevreden over de samenwerking. Jei-Communicatie denkt actief en creatief mee, een goede service en een heel mooi resultaat
Saskia Coenraads
Saskia Coenraads
2022-03-31
Sinds 1 maart coach ik onder ik onder mijn nieuwe bedrijfsnaam. Bij mijn nieuwe naam hebben Hiltje en Piet een prachtige en frisse website ontworpen. Jei-communicatie is professioneel, meedenkend en snel handelend, heel prettig om mee samen te werken. En de website is top geworden. Binnenkort nog een training om de website ook zelf te kunnen beheren.
Hilde Landstra
Hilde Landstra
2022-01-20
Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe website LandstraCoaching.nl die door jei-communicatie is gemaakt. We hebben op een goede manier samengewerkt en het proces van terugkoppeling was er ruim voldoende. Jei-communicatie heeft veel kennis over de techniek, maar ook over design. Daarnaast keken Hiltje en Piet van Gijssel heel goed naar wie ik ben en wat ik als CSR stress- en loopbaancoach wil uitstralen naar mijn klanten. Dat is erg mooi en duidelijk vormgegeven. Ik kijk uit naar jullie training om mijn website zelf te kunnen beheren. Dank jullie wel, ik geniet nog steeds van de website en heb ook al een paar nieuwe klanten via de website aangetrokken.
Eppo Wiersema
Eppo Wiersema
2022-01-18
In een korte periode veel contact gehad met Piet en Hiltje van jei-communicatie. Veel input en ondersteuning om te komen tot een prachtig logo, huisstijl en website. Zeer tevreden over het proces en het resultaat!! Prettige mensen om mee te (samen) werken.
Karin Tjaberings
Karin Tjaberings
2022-01-12
In 2015 ontwierp Jei-Communicatie mijn website voor Tjaberings - Centrum voor bewust leven. Nog steeds ben ik erg tevreden over de website, krijg complimenten van bezoekers en werk al jaren op een hele prettige manier samen in onderhoud en verbeteringen van de website.
Erik de Jong
Erik de Jong
2021-12-22
Vriendelijk, behulpzaam en gewoon goed in het ontwerpen van mooie, professionele websites (en logo's), die je vervolgens makkelijk zelf bij kunt houden via Wordpress. Ideaal! :-)
Sipke De Wind
Sipke De Wind
2021-12-13
Met name goede en snelle service. Ze zitten als het ware klaar voor je. Aanrader!
Trijntje Dehaan
Trijntje Dehaan
2021-12-09
Een passend logo voor Buurtvuur, elke keer als ik het ergens geplaatst zie, ben ik verrast van het effect dat dat logo oproept. Heel precies en verzorgd, en met de juiste look and feel. Heel fijn ook, het proces om samen tot dit eindresultaat te komen. Heel plezierig.
Loading...