Wow the flow!

door | 27 sep 2023

Wow the flow!

 Wow the flow!

Over een nieuwe website en plezier in je werk

Afgelopen week heeft jei-communicatie de website van Intervitae vernieuwd: Graag wil ik daarover vertellen. Als jei vinden we het belangrijk om een kwalitatief goede website neer te zetten: eentje die uitgaat van vindbaarheid en die gebaseerd is op de principes van E-E-A-T.

Maar eerst over de website van Intervitae: Intervitae is de website van Maria Aendenroomer – zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het coachvak.
En zij wilde graag een betere vindbaarheid van haar website met de focus op burn-out. Met die 2 zaken zijn wij aan het werk gegaan.

Werkzaamheden voor E-E-A-T

Wat hebben we gedaan? We hebben ten eerste de header vervangen door foto’s, die kleiner zijn in kB’s. We gebruikten hiervoor het format webp in plaats van jpg of png, wat standaard is voor plaatjes. Webp zorgt ervoor dat foto’s vaak de helft kleiner zijn. Verder hebben we een grafisch element (de golf) gebruikt. Zo’n grafisch element kun je heel klein maken en toch blijft het scherp. Het resultaat is meer snelheid van laden. En dat is goed voor de bezoekers van je website. Zij gaan minder snel van je website af.

Ten tweede hebben we gezorgd voor een gebruiksvriendelijke structuur. Het menu heeft nu 5 tabs en gaat minder diep – in 2 of 3 stappen is de bezoeker waar hij wil zijn.

Ten derde hebben we gezorgd voor 2 geoptimaliseerde pagina’s met Yoast. Hiervoor deden we voorafgaand een zoekwoordenonderzoek. Waarbij we konden we zien op welke woorden de website van Intervitae goed zal worden gevonden, de zogenaamde long tail.

Yoast-werkzaamheden

Wat houdt het optimaliseren met Yoast in? Je maakt koppen, subkoppen, synoniemen en beschrijvingen, je optimaliseert de afbeeldingen en plaatst links, intern en extern. Tot slot moet uit de tekst blijken dat Intervitae alle expertise in huis heeft rondom het thema burn-out. Door de hele tekst/website houden we rekening met de inzichten van Google E-E-A-T.

Ben je inmiddels nieuwsgierig naar de website van Intervitae? Kijk dan eens op Intervitae.nl:

En wil je weer in de flow raken van je eigen website én beter gevonden worden, maak vrijblijvend een afspraak.

Een mooi bij-effect van de samenwerking met Maria zorgde voor flow bij jei, doordat zij ons veel vrijheid van handelen gaf.  Dát zorgt voor veel plezier in ons werk.

Wow the Flow!

Tot slot: De komende tijd gaan we monitoren hoeveel succes onze acties hebben gehad. Wordt vervolgd.

Kijk Grafisch Werk op instagram

Ik wens je een heel positief 2024!
Oftewel: ubuntu, ubuntu, ubuntu

Hieronder wat ubuntu is, maar eerst: Hoe staat het met jou en mij in deze verwarrende tijd? Laten we alles maar een beetje langs ons heen glijden? Ik zit daar zelf behoorlijk mee en ga van rechts naar links en omgekeerd.

Kerst – voor mij het feest van het licht – wordt overschaduwd door oorlog en klimaat en alle gevolgen daarvan. Is er iets wat ik zélf kan doen, ook al is het maar klein?

Ik probeer in ieder geval houvast te vinden in positief nieuws en bij de start van het nieuwe jaar neem ik me voor nóg minder vaak kleding te kopen, geen eten weg te gooien en niet te vliegen (en ja, ieder maakt daarin zijn/haar eigen keuzes).

En als het gaat om verdraagzaamheid ben ik heel erg geïnspireerd geraakt door de volgende uitspraak van Desmond Tutu:

“My humanity is bound up in yours,
for we can only be human together”

Deze uitspraak is gebaseerd op de Zuid-Afrikaanse filosofie van ubuntu Die omvat alle idealen over hoe we goed met elkaar kunnen samenleven.

Daarom is in onze chaotische en vaak verwarrende tijd ubuntu belangrijker dan ooit.

Samengevat gaat het om:
•	luisteren met aandacht naar elkaar
•	het bewust worden en loslaten van je oordelen
•	het goede in de ander te leren zien
•	de ander en jezelf met respect te behandelen
•	je met de ander te verenigen rond een gemeenschappelijk doel

Want alleen als we luisteren, niet oordelen, het goede zien in de ander en samen voor een gemeenschappelijk doel gaan, dán kunnen we onze verschillen en problemen overwinnen.

Wie we ook zijn, waar we ook wonen en uit welke cultuur we ook afkomstig zijn: ubuntu helpt ons om in harmonie en vrede samen te leven.

Hoe kijk jij tegen 2024 en verder aan? Ik ben benieuwd om van je te horen.

Dit is in ieder geval mijn wens:

“veel ubuntu, ubuntu & ubuntu!”
Boost je website met video. 

Filmpjes op je website zijn door het gebruik van je mobieltje tegenwoordig haalbaar en betaalbaar. 

De kwaliteit is goed. Een mooi idee voor zzp'ers/coaches/therapeuten.

Je leest erover op mijn website.

https://jei-communicatie.nl/booost-je-website-met-video/
Voor Bart Nieuwold heb ik een website gemaakt, waarop hij al zijn filmpjes kan laten zien. 

Korte filmpjes van 30 seconden en iets langere filmpjes. Ze weten je te raken en komen direct bij je binnen. 

Tegenwoordig zijn filmpjes heel goed te maken met mobiel en dus haalbaar en betaalbaar voor zzp'ers, coaches en therapeuten.

Lees daarover op mijn blog. https://jei-communicatie.nl/booost-je-website-met-video/
Wil je jouw geboortegetal ontdekken en weten wat dit voor jou betekent? Binnenkort kun je de website van Esther Doesburg bekijken en meer informatie lezen over geboortegetallen.

#EstherDoesburg #jei-communicatie #Logo #huisstijl #vormgeving webdesignerGroningen #jeicommunicatie.nl
In Esther’s praktijk, krijg je inzicht in je geboortegetal - en meestergetallen-. Dat houdt meer in dan je op het eerste gezicht denkt.

#Logo #huisstijl #vormgeving webdesignerGroningen #jei-communicatie.nl
Voor Esther Doesburg heb ik een logo ontwikkeld. Esther houdt van alle kleuren, maar heeft een voorkeur voor de kleur blauw. Ook wil ze een strakke en moderne uitstraling. Hieronder mijn toelichting op het ontwerp.

In de E van Esther, heb ik haar eigen geboortegetal geïntegreerd: 4-1-1967. Voor de letters heb ik gekozen voor het font Poppins, een Google font, een font zonder schreef. 

#Logo #huisstijl #vormgeving webdesignerGroningen #jei-communicatie.nl
Loading...