Webdesign Groningen
Zakelijke websites bij jei-communicatie

jei-communicatie-webdesign-Groningen2

Webdesign Groningen

Nederland verandert digitaal in snel tempo en met webdesign is het niet anders. De ontwikkelingen volgen elkaar op en de eisen aan webdesign zijn hoog. Vanaf de start van jei-communicatie, ongeveer 10 jaar geleden, zijn wij daarin meegegaan: met gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, ‘mobile first’ en snelheid.

We leren iedere dag over webdesign en alles wat ermee samenhangt. Hieronder kun je lezen over wat we jou kunnen bieden en wat onze specialismen zijn.

jei-communicatie-webdesign-Groningen

Webdesign

& waar we goed in zijn

Onze expertises zijn de volgende: grafische vormgeving, schrijven voor internet, vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid. We helpen jou graag met onze kennis, zodat je een website krijgt, die precies bij je past én goed in elkaar zit: grafisch, technisch en tekstueel. Kijk naar ons portfolio en de logo’s en beoordeel het zelf. Maar belangrijker dan waar we goed in zijn is: hoe werken we voor jou? Dat lees je hierna.

Wat doet Webdesign Groningen

voor jou?

We maken je website zoals jij dat ziet en zoals jij dat wilt. Met kleuren, lettertypes en foto’s die passen bij jou en je unieke bedrijf.

Daarbij nemen we van tevoren de tijd om vrijblijvend je wensen in kaart te brengen. Ons doel is voor jou een website neer te zetten, die er goed uitziet, aan de achterkant goed is én die te vinden is. En wat doen we nou aan die vindbaarheid?

jei-communicatie-webdesign-Groningen-SEO-2

Webdesign en vindbaarheid

We leggen de lat hoog

Niet alleen zijn we zeer ervaren met de techniek achter websites en met het ontwerpen, we verdiepen ons dagelijks in zoekgedrag, zoekwoorden en zoekwoordzinnen en houden ons bezig met de vraag hoe jouw website het beste wordt gevonden.  Want als jij  – lees je website – wordt gevonden, krijg je klanten.

Daarom maken we al onze websites standaard met een SEO-plugin van Yoast. En melden we al onze websites bij Google. Elke dag kijken we hoe iets beter kan. En dat is nog niet alles.

jei-communicatie-webdesign-Groningen-SEO

Met webdesign Groningen nóg beter vindbaar

Wil je nog een stap verder gaan met vindbaarheid, dan bieden we de optie om de tekst van je website door ons te laten optimaliseren voor zoekmachines (SEO).  De tekst schrijven we zó dat zoekmachines je beter vinden én de tekst  ook leesbaar blijft. Verder zorgen we voor interne linkbuilding, bepalen we zoekwoorden, maken we een meta-description en tags bij de foto’s. Alles is gericht op duurzaam vindbaar.

Webdesign – onze doelgroepen

ZZP’ers & kleine ondernemers

SEO past goed bij ons en onze doelgroepen van ZZP’ers en kleine ondernemers, Zij beschikken niet over een dikke portemonnee, maar willen wél worden gevonden met goede, authentiek geschreven tekst die SEO-geoptimaliseerd is.

Webdesign & kosten

We adverteren niet  (SEA-Google AdWords) – want dat is vaak eenmalig en kost een klap geld – wij gaan uit van de duurzame kracht van SEO en het schrijven van doelgerichte tekst.

Wil je wel adverteren, dan kan dat natuurlijk. Dat beslis je zelf en doe je  via social media of AdWords. Nu eerst naar alles wat er aan práktische opties mogelijk is op je website.

Webdesign Groningen

& alle praktische mogelijkheden

Bij ons kent het webdesign veel opties: een digitale agenda, een complex formulier, een fotogalerij, een video, een portfolio, een blog. Ben je benieuwd naar wat we kunnen doen voor jou of vind je iets niet op onze website, vraag dan naar de mogelijkheden.

Tot slot: Omdat we graag een compleet websitepakket willen aanbieden, bieden we ook hosting en onderhoud.

jei-communicatie-webdesign-Groningen-alle opties bij webdesign

Hosting en Onderhoud, oftewel:

Hoe hou je je website (veilig) in de lucht?

Hosting en onderhoud is niet iets waar je snel aan denkt, maar het is wél superbelangrijk. Hierna wat uitleg.

Ten eerste, hosting: Om live te gaan met je website, moet je website draaien op een server. Daar zijn kosten aan verbonden, meestal per jaar. Wij bieden shared business-hosting  voor € 8 per maand.  Via jei profiteer je van SLA-garantie.

Veilig door onderhoud

Ten tweede, onderhoud: Als je een website hebt én ook wilt dat hij goed en veilig blijft functioneren, moet hij ook worden onderhouden.

Denk maar aan een auto, die niet wordt onderhouden en geen beurten krijgt. Juist op het meest ongelegen moment sta je plotseling stil.

Veilig tegen hackers

En dan heb je het bij websites nog niet eens over het risico van hacken. Door je website bij te houden, te upgraden en te updaten, blijft je website veiliger voor ongewenste indringers. Daar zorgt onderhoud voor en kun je bij ons voordelig laten doen.

Kijk hieronder in de footer voor de kosten van hosting.

Wie zijn onze klanten?

Wat zeggen klanten?

jellienke wolthuizen
jellienke wolthuizen
2023-01-20
Piet en Hiltje hebben een nieuwe website voor ons gemaakt. We zijn super tevreden. De creatieve input van Hiltje past helemaal bij wat wij uit willen stralen. De (slechts 2) tussentijdse voortgangsgesprekken verliepen uiterst prettig, informeel en constructief en bovendien was de site in no-time klaar. Complimenten!
Boj Lammes
Boj Lammes
2022-05-21
Heel erg tevreden met het eindresultaat van lammes-advies.nl Vooral de vormgeving en het kleurenspel van de website zijn door jei-communicatie erg mooi uitgevoerd. Ik ben vooral tevreden met de goede balans tussen het zakelijke karakter en de persoonlijke uitstraling van de site. De communicatie met Hiltje en Piet verliep digitaal plezierig en voelde nabij!
Marijke De Bos
Marijke De Bos
2022-05-16
zeer tevreden over de samenwerking. Jei-Communicatie denkt actief en creatief mee, een goede service en een heel mooi resultaat
Saskia Coenraads
Saskia Coenraads
2022-03-31
Sinds 1 maart coach ik onder ik onder mijn nieuwe bedrijfsnaam. Bij mijn nieuwe naam hebben Hiltje en Piet een prachtige en frisse website ontworpen. Jei-communicatie is professioneel, meedenkend en snel handelend, heel prettig om mee samen te werken. En de website is top geworden. Binnenkort nog een training om de website ook zelf te kunnen beheren.
Hilde Landstra
Hilde Landstra
2022-01-20
Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe website LandstraCoaching.nl die door jei-communicatie is gemaakt. We hebben op een goede manier samengewerkt en het proces van terugkoppeling was er ruim voldoende. Jei-communicatie heeft veel kennis over de techniek, maar ook over design. Daarnaast keken Hiltje en Piet van Gijssel heel goed naar wie ik ben en wat ik als CSR stress- en loopbaancoach wil uitstralen naar mijn klanten. Dat is erg mooi en duidelijk vormgegeven. Ik kijk uit naar jullie training om mijn website zelf te kunnen beheren. Dank jullie wel, ik geniet nog steeds van de website en heb ook al een paar nieuwe klanten via de website aangetrokken.
Eppo Wiersema
Eppo Wiersema
2022-01-18
In een korte periode veel contact gehad met Piet en Hiltje van jei-communicatie. Veel input en ondersteuning om te komen tot een prachtig logo, huisstijl en website. Zeer tevreden over het proces en het resultaat!! Prettige mensen om mee te (samen) werken.
Karin Tjaberings
Karin Tjaberings
2022-01-12
In 2015 ontwierp Jei-Communicatie mijn website voor Tjaberings - Centrum voor bewust leven. Nog steeds ben ik erg tevreden over de website, krijg complimenten van bezoekers en werk al jaren op een hele prettige manier samen in onderhoud en verbeteringen van de website.
Erik de Jong
Erik de Jong
2021-12-22
Vriendelijk, behulpzaam en gewoon goed in het ontwerpen van mooie, professionele websites (en logo's), die je vervolgens makkelijk zelf bij kunt houden via Wordpress. Ideaal! :-)
Sipke De Wind
Sipke De Wind
2021-12-13
Met name goede en snelle service. Ze zitten als het ware klaar voor je. Aanrader!
Trijntje Dehaan
Trijntje Dehaan
2021-12-09
Een passend logo voor Buurtvuur, elke keer als ik het ergens geplaatst zie, ben ik verrast van het effect dat dat logo oproept. Heel precies en verzorgd, en met de juiste look and feel. Heel fijn ook, het proces om samen tot dit eindresultaat te komen. Heel plezierig.
Loading...