Wegsmelten of gloeien?

door | 19 jul 2023

Wegsmelten of gloeien?

Focus op SEO

Wil je wegsmelten of gloeien?

Hoe gaat het met je? Ben je al weggesmolten tijdens je vakantie? Of geniet je gewoon van de zon en de vrijheid?

Hier is alles goed, wij hebben afgelopen weekend intens genoten van de mooie natuur op de Veluwe, wandelingen gemaakt en zelfs wild gespot op het natuurpark De Hoge Veluwe.

Gisteren en vandaag hebben we ons met volle energie gestort op nieuwe ideeën voor SEO. SEO, hier willen we meer mee, we willen als jei een stap dieper gaan in het proces van webdesign. Waarom?

Het ontwikkelen van een website is één, maar er ook voor zorgen dat klanten jouw dienst of product willen afnemen, is twee. Met SEO Groningen willen we ons op iedereen richten die al een website heeft en ervoor zorgen dat die beter wordt gevonden. Een website die niet wegsmelt, maar gaat gloeien.

Dit betekende voor ons dat we het afgelopen jaar naast Google Search Console nieuwe programma’s gingen gebruiken. En kregen we betere statistieken en zoekwoorden. We hebben hierdoor meer inzicht in de vindbaarheid van websites gekregen.

Op dit moment hebben we voor onszelf en voor een aantal van onze klanten de vindbaarheid significant verbeterd. Voornamelijk door zoekwoordenonderzoek, herschrijven en optimaliseren van teksten én natuurlijke backlinks.

Bij Kijk op SEO-Groningen.nl kun je precies zien hoe we werken en wat we voor je kunnen doen.

Wil jij niet wegsmelten maar gaan gloeien in Google? Laat het ons weten, maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Kijk Grafisch Werk op instagram

En ja, less is more.

Wil je dat ik ook voor jou zo'n mooi grafisch beeld maak? Laat me weten. Ik doe dit naast websites maken, het allerliefst: Kijk op mijn blog: https://jei-communicatie.nl/blog/ voor meer beelden en tekst
Het gaat maar om drie woorden, 'Yes We Can' de slogan van Barack Obama de 44ste president van de Verenigde Staten. 
Deze quote geeft mezelf altijd de moed om weer door te gaan op de ingeslagen weg, met alles wat ik doe, met de fams, mijn werk bij jei en het steeds weer nieuwe dingen leren, zoals met Illustrator. Ik vind het leuk om met grafische beelden en taal te experimenteren
Afgelopen week mocht ik de website van Intervitae vernieuwen. Intervitae – met eigenaar Maria Aendenroomer - heeft meer dan 25 jaar expertise in het coach- en loopbaanvak– en is zich mede door haar cliënten meer gaan focussen op het onderwerp burn-out. 
Kijk op haar website: https://intervitae.nl/
Met jouw Ervaring, Expertise, Autoriteit en Trust, snoep je jezelf om hoog in de ranking van Google. 

De gedachte is dat als je met je website voldoet aan de richtlijn van E-E-A-T (Google), ook kleinere bedrijven omhoog kunnen komen in de zoekmachines. Dat is positief!

#SEO-Groningen #website-coach #huisstijl-tekst #grafischwerk #E-E-A-T
Een positieve richtlijn van Google is E-E-A-T. Voor eigenaren van websites betekent dit dat Ervaring, Expertise, Autoriteit en Trust steeds belangrijker worden.

Speciaal voor kleine bedrijven is dit belangrijk, zijn kunnen ook gaan snoepen in de ranking van Google.

Hoe je dat doet? https://jei-communicatie.nl/e-e-a-t-met-seo/

#SEO-Groningen #website-coach #huisstijl-tekst #grafischwerk
Eat verstandig met E-E-A-T.🍏 

Grafische inspiratie over de positieve richtlijn van Google.

Lees meer bij https://jei-communicatie.nl/e-e-a-t-met-seo/

#SEO-Groningen #website-coach #huisstijl-tekst
Loading...