logo en visitekaart nodig?

altijd een originele verrassing!

Ontwerpen van logo en visitekaart

De ontwerpen van logo en visitekaart zijn bij mij altijd origineel en authentiek. Het is belangrijk, want je logo staat voor de identiteit van je bedrijf. Je ziet het terug op allerlei reclame-uitingen, zoals briefpapier, visitekaart, auto-belettering en website. Je logo zorgt voor een uniforme huisstijl en herkenning (zie hieronder meer). Maar eerst…

Hoe werk ik?

In de aanloop naar het ontwerp, spreken we samen over je bedrijf, over wat je doet en wat je voorkeuren zijn. Wat je wel en niet wilt. Wat is je doel? Op wie wil je je richten? Wie zijn je klanten? Wat wil je uitstralen? Welke kleuren? Letters? Het zijn  lastige vragen waar ik je mee help. Het proces bij het ontwerp voor een logo zorgt vaak voor verdieping in je bedrijf. Veel van mijn klanten vinden dit waardevol. Zelf probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten en te luisteren naar de klant. Daarbij hebben we het over vormgeving en concepten/uniformiteit. Een logo/visitekaart ontwerpen zie ik als een gezamenlijk proces van het neerzetten van een merk.

I take care!

Het is fijn dat je na elk klantcontact of netwerkgesprek je eigen visitekaart kunt achterlaten die er kwalitatief goed uitziet. Bij het maken van een visitekaart maak ik een ontwerp dat past in de lijn van het logo, de letters en de kleuren. Daarbij is alles all-in. De keuze voor het soort papier, de formaten, het overzetten van de bestanden en het contact met de drukker: alles is mijn pakkie-an. Dat heet drukwerkbegeleiding: Het scheelt je een hoop tijd en geld als ik het doe.

Copyrights en uniforme huisstijl

Als je een logo of visitekaart hebt laten ontwerpen, zijn alle bestanden/copyrights van jou. Op verzoek stuur ik je de originele bestanden in Photoshop, Illustrator of Indesign (let op:  dat is niet bij alle ontwerpers standaard gebruik).

Het voordeel van een eigen logo is dat – als je ook een website laat ontwerpen door mij– delen van het logo weer terugkomen in het ontwerp van de website. Dat draagt bij aan een uniforme huisstijl. lees op wikipedia over huisstijl

Tarieven

Als klant wil je weten waar je aan toe bent.
De kosten voor een authentiek, origineel logo zijn vanaf €195,- excl. btw. Meer info  over tarieven

Ik ontwikkel ook een complete huisstijl: dat gaat van een logo tot aan een beursstand: voor mij als vormgever is dat het leukste werk. Nieuwsgierig? Ga maar es kijken.

Je logo zorgt voor de identiteit van je bedrijf. Je gebruikt  het voor diverse reclame-uitingen, waaronder een website.

Wil je weten wat er nog meer speelt bij het bouwen van een website,  kijk dan op: 

 

Loading...