Olympisch record

door | 11 aug 2021

Een ‘olympisch record’ in WordPress-websites, vandaag gelanceerd

Oftewel blokjes knippen als een viroloog

Een ‘olympisch record’ in WordPress-websites, vandaag gelanceerd: tunepackage.eu, een website in het Arabisch, Engels, Duits en Nederlands, mét gecertificeerde vertalingen.

Voor jei-communicatie zeker een uitdaging vanwege de Arabische taal die van rechts naar links gelezen wordt in plaats van links naar rechts. Ook de navigatie lees je van rechts naar links. Deze taal, die wij niet machtig zijn, moest goed in het ontwerp worden gezet. En met de gecertificeerde vertalingen, is dit perfect gelukt. Hoe herken je als Europeaan de verschillende woorden in het Arabisch?

Volgens Piet van Gijssel – in zijn vorige loopbaan virologisch analist – werkt het lezen van het Arabisch op dezelfde manier als het herkennen van virussen onder de microscoop. Dat doe je blokje voor blokje, zodat je een patroon herkent.

En natuurlijk hebben we óók de snelheid van Tunepackage gemeten – dit omdat snelheid één van de factoren is die zorgt voor een goede ranking in Google.

Het snelheidstestje deden we via ons nieuwe hostingssysteem: Dat was meteen onder 1 seconde en ja, dat doen wij steeds beter! En we blijven dit voortdurend monitoren.

Nieuwsgierig naar deze website? Check this:  Kijk ook hieronder voor screenshots van het logo, de website en de snelheid.

jei-communicatie-olympisch record in wordpresswebdesign-tunepackage
jei-communicatie-olympisch record in wordpresswebdesign-tunepackage-2
jei-communicatie-olympisch record in wordpresswebdesign-tunepackage-3- snelheid website


Wil je gratis TIPS over websites?
Ontvang de CHECKLIST 😎
gratis e-book

Loading...