Communicatie: face-to-face levert de mooiste verhalen

door | 20 okt 2019

Communicatie: face-to-face levert de mooiste verhalen

Nieuwe energie / nieuwe baan

Het is herfst, tijd van mooie gekleurde bladeren, kastanjes, paddenstoelen en beukennoten. Ik geniet altijd van de mooie herfsttinten. Lekker in Anloo wandelen in het Pinetum doet me goed: de heerlijke bosgeur opsnuiven, reeën horen of misschien zien. I love it! Daarna een hapje en drankje bij de haard. Lekker! Dit geeft me weer nieuwe energie voor jei en de dingen die komen in de nieuwe werkweek als contentmarketeer. Want ja, sinds een tijdje heb ik als 63-jarige een nieuwe baan als content-marketeer. Bij Geomaat draait alles om communicatie. Maar niet alleen bij Geomaat.

Communicatie= belangrijker dan je denkt

Wat in mijn vorige baan, mijn eigen bedrijf en Geomaat centraal staat, is communicatie. Officieel per 1 augustus nam ik afscheid van mijn parttime baan bij GGMD. En op die datum trad ik in dienst bij Geomaat, ingenieursbureau, ook parttime. Hier schrijf ik inhoudelijke artikelen voor de website. Deze artikelen delen we op social media. Kijk maar eens: https://www.geomaat.nl/kooypunt-den-helder-digitaal-terreinmodel/.

Over communicatie schreef ik voor jei eerder een blog. Want er kan zoveel misgaan! Wat ik ook zeg of schrijf: Words have a life of their own. Het mooie van werken bij Geomaat is, dat ik steeds meer besef dat juist face-fo-face-contact vele malen beter werkt dan een mailtje of een nieuwsbrief. Niet dat ik daarmee stop, trouwens. Maar me verdiepen en dieper duiken in wat Geomaat doet, kan alleen maar door face-to-face te spreken met de programmeur en de techneut. Mensen die het werk doen. Goed luisteren naar wat ze bezig houdt in hun interessante vak! En zó doe ik het ook in mijn eigen bedrijf. Face-to-face spreken met klanten om te horen waar ze mee bezig zijn in hun bedrijf. Dit levert de mooiste verhalen én de leukste ontwerpen. Belangrijk is het dat je op je website teksten schrijft die echt zijn, authentiek. En dat je zo goed mogelijk aansluit bij het idee en de wens van de klant. Heb jij hulp nodig bij een tekst of een ontwerp? Lees wat er allemaal komt kijken bij het maken van een website. Ik wens je een heerlijke herfstweek!


Wil je gratis TIPS over websites?
Ontvang de CHECKLIST 😎
gratis e-book

Loading...