Wat kost een website?

Overzie jij het woud van website-aanbieders niet meer? Wat kost een website eigenlijk? Heb jij geen idee wat nou veel of weinig geld is voor een website? Dat begrijp ik. Ik zie ook alle dagen veel bedragen circuleren op internet. Moet je denken aan 50, 500 of 5000 euro?

Waar voor je geld
Geen paniek! Hieronder lees je alles over de vraag: ”Wat kost een website?” Eigenlijk is de vraag: “Wat kost een website?” net zo gemakkelijk te beantwoorden als: “Wat kost een auto?” 😉 Jouw vraag  heeft alles te maken met wensen en budget en of je waar krijgt voor je geld.

Het advies is: zet je wensen op een rij. En voor een goede beeldvorming hieronder alvast antwoord op 3 vragen waar elke potentiële klant mee worstelt:

 1. Wat is een complete website? (Wat krijg ik ?)
 2. Wat zijn extra opties?
 3. Wat is maatwerk?

Jij wilt een auto die rijdt. Punt. Een complete website – kant en klaar op internet – ingevuld met teksten en foto’s. En 3 of 4 pagina’s: Home, Wie ben ik?, Wat doe ik? en Contactformulier. Lekker overzichtelijk. Een complete website is een auto die rijdt. Dat is wat de meeste klanten willen.

Zelf sturen
Je kunt maar niet wachten om achter het stuur te gaan. Dat is begrijpelijk. Je laten rijden, is ook best duur   🙁   ( zelf doen is nu juist het leuke van WordPress,  maar daarover later meer).

Op een website van jei heb je zelf de mogelijkheid om te sturen. Via het dashboard bepaal je zelf de aanpassingen in foto’s en tekst. Jei zorgt – in overleg met jou – voor een goede structuur, vormgeving, kleuren en letters, look & feel. Je kiest dus een auto met jouw uitstraling. 

Mooie velgen
En extra opties? Dat gaat van een routeplanner tot aan extra mooie velgen. Een website met SEO maakt je website beter vindbaar en met goed geschreven tekst, trek je jouw klanten je website binnen. Er zijn veel extra opties, kijk maar:

 •  teksten geschreven voor internet
 •  SEO
 • een webshop
 • een digitale nieuwsbrief
 • complexe formulieren
 • een planmodule
 • het inrichten van een blog en blogberichten
 • een evenementenkalender
 • een fotogalerij
 • enzovoort…

De vraag: “Wat kost een website?” hangt dus sterk af van je wensen en eisen.

Basiswebsite
In jouw geval heb je misschien aan een basiswebsite (vanaf 449,-) al meer dan genoeg. En dat is nu het mooie van jei: Alle websites– van basis tot uitgebreid – zijn technisch allemaal even goed, door jou aan te passen en uit te breiden met extra opties. Dat heeft alles te maken met het hoogwaardige thema dat jei gebruikt.

Tot slot: Jei maakt maatwerk. Dat geldt voor elke website, ook de basiswebsite. Elke website van jei is uniek en heeft een eigen look & feel. Elke website wordt namelijk grafisch vorm gegeven.

Het grote voordeel hiervan is, dat je bij jei ook je visitekaarten en flyers kunt laten ontwerpen, alles in de stijl van je website. Uniform, rustig, consequent, alles klopt  😎

Mijn advies is: Breng eerst je wensen en budget in kaart en kijk ook eens naar het volgende:

Vraag het gratis e-book checklist voor websites aan.

WordPress gemakkelijk

WordPress thema

Bij het maken van een website, komt veel kijken: veiligheid, responsive, navigatie, tekst , logo een fotogalerij. Website laten maken, waar moet je aan denken?

Wil je exact weten “Wat kost een website”? Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken op kantoor of telefonisch voor een offerte.

Succes 🙂

Loading...